Opstelling PSV: Luuk de Jong, Madueke en Mauro Júnior op de bank

20 oktober 2022, 17:35   Bijgewerkt: 20 oktober 2022, 17:43

Ruud van Nistelrooij heeft de opstelling van PSV donderdagavond niet omgegooid voor het Europa League-duel met Arsenal. Ondanks dat The Gunners in Engeland aan kop gaan, gaat de oefenmeester uit van eigen kracht. Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior zijn fit genoeg om minuten te maken, maar beginnen bij hun terugkeer in de selectie niet aan de aftrap. 

Daardoor zijn er geen verrassingen in de opstelling PSV, dat met Guus Til in de spits start en Xavi Simons en Cody Gakpo vanaf de vleugels laat starten. Het middenveld bestaat met Joey Veerman als nummer tien en daarachter Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez als controleurs. Ook de achterhoede is zoals hij er de laatste tijd uitziet, waardoor Jordan Teze en Jarrad Braithwaite op de bank zitten. 

Voor de ploeg van Van Nistelrooij geldt min of meer dat alles wat ze in Engeland meenemen, bonus is. De voorsprong op FK Bodo/Glimt is met een duel minder te spelen één punt, dus een zege geeft heel veel lucht. Maar ook een gelijkspel zal gezien de verhoudingen en de uitstekende vorm van The Gunners mogelijkerwijs voor tevredenheid zorgen.

Bij Arsenal zijn er heel veel veranderingen doorgevoerd door manager Mikel Arteta. Voormalig Feyenoord-aanvaller Reiss Nelson werd in de basis verwacht, maar zit op de bank omdat Gabriel Jesus wel aan de aftrap staat. Sterkhouder Martin Ødegaard krijgt rust en start als reserve tegen de Eindhovenaren.

Opstelling PSV: Benitez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Gutiérrez; Simons, Til en Gakpo 

Opstelling Arsenal: Turner; Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney; Xhaka, Lokonga; Saka, Fábio Vieira, Nketiah; Gabriel Jesús

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen