'NEC hoopt op hereniging met oude bekende voor functie Van Leeuwen'

27 oktober 2022, 18:19

NEC gaat met de opvolger van Ted van Leeuwen zeer vermoedelijk een oude bekende binnenhalen. Voor de functie van technisch directeur is Carlos Aalbers namelijk in beeld. Momenteel vervult hij nog een functie als scout bij AZ, maar een terugkeer naar Nijmegen is volgens Omroep Gelderland nabij.

Aalbers heeft een uiterst succesvol verleden in Nijmegen, waar hij tussen 2006 en 2013 talloze miljoenen in het laadje bracht in dezelfde functie met de succesvolle transfers van onder anderen Björn Vleminckx en Alireza Jahanbakhsh. Daarna was hij actief bij Willem II en FC Groningen alvorens hij de overstap maakte naar AZ. 

"Ze hebben mij benaderd en vervolgens hebben we een goed gesprek gehad. Nu ben ik aan het nadenken of ik deze stap wil gaan maken", bevestigt Aalbers, die benadrukt dat er nog geen akkoord is tussen beide partijen, tegenover de regionale omroep de belangstelling van de club waarvoor hij ook voetbalde. "Maar als je praat, is er wel de intentie."

Lees ookAZ stelt Aalbers aan als hoofd scouting: "Hij is zeer ervaren"

Bij AZ fungeert Aalbers al vier seizoenen als hoofdscout en ook in Alkmaar zijn ze tevreden over zijn werkzaamheden, waardoor de voormalig voetballer te kiezen heeft. De suikeroom van NEC, Marcel Boekhoorn, gaf ooit aan dat Aalbers de enige man in de voetbalwereld is die zijn club echt geld heeft opgeleverd. In dat kader is de belangstelling vanuit clubperspectief allerminst verrassend.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen