Naam Peter Bosz zingt dag na ontslag rond in Bundesliga

11 oktober 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 10 oktober.

Bosz nog geen 24 uur na ontslag gelinkt aan rentree in Bundesliga

Peter Bosz wordt daags na zijn ontslag bij Olympique Lyon gelinkt aan een vrijgekomen trainerspositie. De naam van de Nederlandse trainer valt bij VfB Stuttgart.

Nog steeds twijfels rond Gakpo: "Je kunt leuk bij PSV spelen..."

Moet Cody Gakpo tijdens het WK in Qatar een basisplaats hebben bij het Nederlands elftal? Die vraag werd maandagavond aan tafel bij Rondo gesteld. De tafelgasten waren verdeeld.

Haaland onthult dieetgeheim: hart en lever van de koe

Erling Haaland houdt er bijzondere leefgewoonten op na om het maximale uit zijn lichaam te halen. In de documentaire Haaland: The Big Decision deelt de doelpuntenmachine van Manchester City een aantal van zijn dieetgeheimen.

Tadic krijgt na kritiek ook bijval: "Alles wordt negatief uitgelegd"

Het fanatieke coachen van Dusan Tadic langs de zijlijn tegen FC Volendam blijft de gemoederen bezighouden. Aan tafel bij Rondo heeft Khalid Boulahrouz het opgenomen voor de aanvoerder van Ajax én trainer Alfred Schreuder.

Naam Pochettino geopperd als eventuele opvolger Schreuder

Als Ajax afscheid zou nemen van Alfred Schreuder en Henk Spaan zijn opvolger zou mogen kiezen, dan zou Mauricio Pochettino het voor het zeggen krijgen in de Johan Cruijff ArenA. Op dit moment is er geen sprake van een eventueel ontslag van Schreuder, maar de trainer staat vanwege de tegenvallende prestaties en het matige spel van de voorbije weken wel onder druk.

Bij PSV ging er vorig seizoen 600.000 liter bier doorheen

PSV heeft maandag de jaarcijfers over het boekjaar 2021/22 gepresenteerd. Uit het jaarverslag blijkt dat het bier vorig seizoen rijkelijk heeft gevloeid in het Philips Stadion.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen