Memorabele voetbalavond door Benfica, Messi, Mbappé én Sikan

26 oktober 2022, 00:30   Bijgewerkt: 25 oktober 2022, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 25 oktober.

Magische Messi en sterke Schmidt: fikse coëfficiëntendomper 

Paris Saint-Germain en Benfica hebben zich dinsdagavond met een spectaculaire zege geplaatst voor de volgende ronde van het miljardenbal. Daardoor kunnen de twee belangrijkste concurrenten van Nederland (Portugal als Frankrijk) een flinke coëfficiëntenbonus bijschrijven. AC Milan boekte eveneens een ruime overwinning.

Bekijk hier alle uitslagen in de Champions League

Video: historische misser op Champions League-avond 

Shakhtar Donetsk had dinsdagavond dé kans om het duel met Celtic winnend af te sluiten. Maar de 21-jarige Danylo Sikan liet deze open kans op onbegrijpelijke wijze liggen. Hij nam de bal verkeerd aan en kon daardoor niet afronden en dus eindigde het duel onbeslist. Daar zal hij nog wel een paar keer van wakker schrikken... 

Van Bommel overvallen door gewapende man, poging wel mislukt

Heftig nieuws voor Mark van Bommel: de oefenmeester is maandagnacht het slachtoffer geworden van een poging tot carjacking. Een gewapende man wachtte op hem in de garage van zijn appartement. De coach werd opgewacht, maar reed in een reflex achteruit en veroorzaakte daarmee een aanrijding. Daardoor gingen de alarmen af en besloot de dader te vertrekken.

PSV gaat samenwerking aan met legendarische Braziliaan Ronaldo

PSV gaat zeer binnenkort een samenwerking starten met de Braziliaanse club Cruzeiro. De Eindhovenaren zochten eerder dit jaar al uit of een dergelijke coöperatie rendabel zou kunnen zijn en het antwoord daarop is positief geworden. De legendarische spits Ronaldo (46) is eigenaar van de club.

Uitstekend nieuws voor Ajax: Liverpool-plaaggeest afwezig

Ajax neemt het woensdagavond zeer vermoedelijk op tegen een Liverpool zonder Thiago. De middenvelder is normaliter niet fit genoeg om in actie te komen tijdens de Champions League-clash. In het heenduel was Thiago nog dé bepalende speler op het veld tijdens de 2-1 nederlaag van de Amsterdammers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen