Krijgt 'big spender' en hekkensluiter in PL het eindelijk op de rit?

10 oktober 2022, 07:00   Bijgewerkt: 9 oktober 2022, 19:34

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 9 oktober. 

Specials

Tops en flops

Na iedere speelronde in de Eredivisie zet FCUpdate.nl de tops en flops van het weekend op een rijtje. Wie groeiden uit tot grote uitblinkers en welke spelers stelden teleur in de negende speelronde van het nieuwe seizoen? Je leest het iedere week in onze terugkerende rubriek.

Wedstrijden

Fiorentina – SS Lazio (20.45 uur)

De FC Twente- en Feyenoord-beulen staan maandagavond tegenover elkaar in de Serie A. Maar de goede prestaties in Europa zijn nationaal slechts gedeeltelijk doorgetrokken. Maurizio Sarri zal met de vijfde plaats, met uitzicht op de ploegen boven hem, voorafgaand aan deze speelronde niet ontevreden zijn voor SS Lazio. In Florence hadden ze echter wel meer van het seizoen verwacht dan het tot dusver gaat met negen punten uit acht duels. 

Nottingham Forest – Aston Villa (21.00 uur)

Ondanks alle geïnvesteerde miljoenen staat Nottingham Forest onderaan de Premier League. De laatste vijf officiële wedstrijden werden verloren, toch kreeg trainer Steve Cooper opvallend genoeg contractverlenging en dat terwijl er geruchten de ronde deden over zijn ontslag. Ook Steven Gerrard zit momenteel niet heel stevig meer in het zadel bij Aston Villa, al kan een zege hem behoorlijk wat lucht verschaffen in de degradatiestrijd. 

Voetbal op tv

19.00 uur: Trabzonspor – Kasimpasa, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Süper Lig

20.30 uur: Veronica Offside, Veronica, voetbaltalkshow

20.45 uur: Fiorentina – SS Lazio, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

21.00 uur: Nottingham Forest – Aston Villa, Viaplay, live verslag van het duel in de Premier League

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow over onder meer voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen