Helmond Sport zoekt zonder verbannen aanvoerder naar weg omhoog

24 oktober 2022, 07:00   Bijgewerkt: 23 oktober 2022, 23:33

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 24 oktober. 

Specials

Tops en flops

De elfde speelronde dit Eredivisieseizoen zit erop en opnieuw waren er een flink aantal verrassingen op te merken. Ajax kan zichzelf als grote winnaar van het weekend beschouwen door het puntverlies van de concurrentie, terwijl supporters van AZ weinig reden tot juichen hadden. FCUpdate.nl zet de tops en flops van de speelronde op een rijtje.

Wedstrijden

Jong PSV – Helmond Sport (20.00 uur)

Het is onrustig bij Helmond Sport. De club presenteerde een hyperambitieus plan om naar de Eredivisie te gaan, maar staat na elf speelrondes op een uiterst teleurstellende negentiende plaats. Bovendien werd aanvoerder Robin van der Meer na een pikant interview uit de selectie gezet. Reden genoeg om de verrichtingen in Eindhoven vanavond even extra op de voet te volgen

Cremonese – Sampdoria (18.30 uur)

En als we toch afdalen naar de kelders van competities dan is ook deze Italiaanse wedstrijd een aanrader. Sampdoria is met drie punten de verrassende hekkensluiter van de Serie A, maar Cremonese heeft slechts een puntje meer en staat negentiende. Dit mag met recht een zespuntenwedstrijd worden genoemd voor de club van aanvaller Cyriel Dessers én Sampdoria. 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong FC Utrecht – PEC Zwolle, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Offside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: West Ham United – Bournemouth, Viaplay, live verslag van het duel in de Premier League

21.00 uur: Celta de Vigo – Getafe, Ziggo Sport, live verslag van het duel in La Liga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen