Gratis naar het WK? Qatar nodigt per land 20 fans uit als VIPS

20 oktober 2022, 19:20

De organisatie van het WK in Qatar is bezig met een charme-offensief. Alle 31 deelnemende landen, alle teams met uitzondering van Qatar, hebben namelijk een aanschrijving gekregen met de mededeling dat ze twintig gratis WK-tickets aan supporters mogen uitdelen. Alles wordt daarbij vergoed: de vlucht, verblijf en het bezoeken van de openingswedstrijd.

Daarmee probeert Qatar een wit voetje te halen bij de voetbalgemeenschap en bovendien helpt het om de stadions vol te krijgen, iets dat nog geen zekerheid is in de huidige situatie. Een maand van tevoren kregen alle landen bericht van deze actie in Qatar, dat in het desbetreffende duel tegenover Ecuador staat, in de groep van het Nederlands elftal.

In Nederland is er nog niets naar buiten gekomen over wie de KNVB gaat uitnodigen, maar in België zijn de twintig gelukkige winnaars reeds bekend, zo weet Sporza, dat met Wesley Ceulemans een van de winnaars sprak. "Ik dacht eerst: dit is spam of phishing of zo. Maar omdat ik de persoon bij de KBVB die de mail had gestuurd kende, heb ik het toch eens gecheckt en het bleek wel degelijk waar", reageerde hij.

Bekijk ook: Nederlands elftal weigert vragen over Qatar

"De enige voorwaarde is dat we voor het WK arriveren én dat we minstens blijven tot de groepsfase. Er is ons zelfs verzekerd dat als België de groepsfase overleeft, we langer mogen blijven, zelfs tot de finale. Allemaal op hun kosten", was de verbaasde tekst van Ceulemans, een trouwe fan van De Rode Duivels. Vermoedelijk dat de Belgische voetbalbond om die reden voor hem gekozen heeft. Hoe de Nederlandse voetbalbond deze tickets gaat verdelen, is nog niet bekend.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen