Gakpo bevestigt interesse van United en gesprekken met Ten Hag

19 oktober 2022, 13:57

PSV-aanvaller Cody Gakpo werd in de afgelopen zomer volop gelinkt aan Manchester United, maar heeft inmiddels bevestigd dat hij inderdaad heel dicht bij een akkoord was met The Red Devils. Hoewel hij meermaals met de coach van die club sprak, liep een overgang uiteindelijk spaak. 

Tegenover kwaliteitskrant The Times bevestigt Gakpo de geruchtenstroom van afgelopen zomer. "Ik heb meerdere malen met Erik ten Hag gesproken. Uiteindelijk is de deal echter afgeketst. Heel jammer, ook voor mijn ontwikkeling, want Manchester United is een van de grootste clubs ter wereld. Ook voor PSV was het vervelend: zij hadden een speler naar een grote club zien vertrekken."

Mede daardoor kwam er uiteindelijk een breuk met technisch directeur John de Jong, die er niet in slaagde om een PSV'er een absolute miljoenentransfer te laten maken. Gakpo had nog wel naar Leeds United of Southampton kunnen gaan, die na het afhaken van Manchester United concrete belangstelling hadden in de laatste week voor de deadline. Gakpo besloot uiteindelijk om dan in Eindhoven te blijven en zich bij PSV te laten zien.

Lees ook"Gakpo is in de winterstop niet meer te behouden voor PSV"

"Dat is absoluut geen straf, want PSV is de club waar ik al sinds mijn jeugd speel. Ik wil prijzen winnen met PSV en het beste geven voor de club. Maar als je naar de Premier League de overstap kunt maken, dan overweeg je dat natuurlijk wel", aldus Gakpo, die zich in elk geval laat zien met cijfers die vergelijkbaar zijn met die van Erling Haaland bij Manchester City. Eerder deze week kwam transferjournalist Gianluca Di Marzio met het nieuws dat de toekomst van Gakpo vermoedelijk ligt bij Manchester United, Arsenal of Tottenham Hotspur.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen