Feyenoord krijgt uitstekend nieuws in de Europa League

19 oktober 2022, 11:53

Feyenoord-opponent SS Lazio heeft een fikse tegenvaller te verduren gekregen. Aanvaller Ciro Immobile (32) heeft een hamstringblessure opgelopen en ligt de rest van dit kalenderjaar uit de roulatie. Daardoor kan hij geen rol spelen in het restant van de krankzinnige Europa League-poule waarin ook de Rotterdammers zitten.

Dat heeft SS Lazio laten weten. Het gaat volgens de Italiaanse topclub om een middelzware hamstringkwetsuur die hem voor de rest van 2022 aan de kant houdt. Met zes doelpunten in de Italiaanse competitie en eentje in de Europa League is vaste basisklant Immobile de belangrijkste doelpuntenmaker van de Romeinen. Daarnaast gaf hij nog vijf assists verdeeld over beide competities.

In het heenduel met Feyenoord, waarin de Rotterdammers vooral in de eerste helft compleet werden overrompeld, kwam Immobile overigens niet tot scoren, wel gaf hij een assist. De return staat op donderdag 3 november gepland, als Feyenoord eerst nog tegen Sturm Graz heeft gespeeld. Met vijf uit vier hebben alle ploegen evenveel punten, al is het doelsaldo van de ploeg van Slot het beste door de 6-0 zege op Sturm Graz.

Lees ook: 'Italiaanse scout op tribune bij Feyenoord voor tweetal'

Voor SS Lazio is het in de Serie A overigens ook een enorme domper, want een van de clubtopcorer ontbreekt tot en met het WK voor de verrassende koploper van Italië. Aangezien de Biancocelesti voor het eindtoernooi nog tegen AS Roma, Juventus en nummer twee Atalanta Bergamo spelen, is het een hard gelag voor trainer Maurizio Sarri.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

group f is de enige waar nog alles openstaat 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen