Feyenoord-coach Slot eerlijk: "Daarin zijn Ajax en PSV verder"

23 oktober 2022, 10:21

Feyenoord-trainer Arne Slot denkt niet dat zijn ploeg een gooi kan doen naar het herfstkampioenschap. De oefenmeester denkt dat Ajax en PSV verder zijn dan de Rotterdammers, zo vertelde hij tijdens de persconferentie. "Bij ons moet alles kloppen en alles perfect zijn", reageerde Slot desgevraagd. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou of psv nou veel verder is... ajax ook niet maar met een ruim budget koop je iets meer kwaliteit. Die kans is iig groter. Volgens mij hebben we kwaliteit genoeg en moet het inspelen vooral in de laatse pass beter. Nu zat er geen plan in en was het op goed geluk. Schade is door az en psv beperkt gebleven en tegen ajax kunnen we het recht zetten, lijkt me heerlijk. Gewoon in blijven geloven want dit is een leuke selectie die ver kan komen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat klopt wel. Maar je begint gister ook gewoon verkeerd . Az is fff wat anders dan fortuna met alle respect,dus ook een andere aanpak . Fortuna gaat staan en wacht af dus moet je spelen zoals in de 2e helft met een Santi (groot ,sterk ,aanspeelpunt ) in de spits . Maar we halen Santi eruit in de rust .. In mijn ogen heeft slot de 2 spitsen verkeerd gebruikt . Danilo hoort in speelwijze van de 1e helft ,Santi in die van de 2e

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen