De beoordelingen van PSV na het bizarre duel bij FC Groningen

23 oktober 2022, 16:41

PSV ging zondagmiddag op bezoek bij FC Groningen onderuit. De Eindhovenaren gaven voor de pauze het duel volledig uit handen door drie goals te incasseren. FCUpdate.nl maakt zoals altijd de balans op bij de knotsgekke wedstrijd. 

Opstellingen en beoordelingen*

FC Groningen: Jan de Boer 9; Neraysho Kasanwirjo 6,5, Mike Te Wierik 7, Radinio Balker 8, Isak Määttä 6 (87. Marin Sverko -); Laros Duarte 7, Luciano Valente 7 (64. Joey Pelupessy 6); Cyril Ngonge 6,5 (83. Damil Dankerlui -), Florian Krüger 6,5 (83. Ramon Pascal Lundqvist -), Paulos Abraham 5 (64. Ragnar Oratmangoen 6,5); Pepi 6,5.

PSV: Walter Benitez 7; Jordan Teze 5, Andre Ramalho 6, Armando Obispo 4,5, Philipp Max 6 (67. Mauro Júnior 6); Ibrahim Sangaré 6,5, Xavi Simons 7, Joey Veerman 5 (56. Luuk de Jong 6,5); Anwar El Ghazi 5,5 (46. Noni Madueke 7), Guus Til 6, Cody Gakpo 7,5.

Man of the match: Jan de Boer

*Speler moet minimaal 20 minuten hebben gespeeld om in aanmerking te komen voor een beoordeling. 

Lees ook: PSV verdedigend labiel: dramatische cijfers na pijnlijk verlies

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik heb al tegen een vriend van me gezegd dat die obispu psv punten gaat kosten en dat het maar een waardeloze speler is!! is niet waar je snapt het niet!! nou hij benadrukt het toch maar ff dat ik dus wel gelijk heb! wat een kut speler hetzelfde met die max en ego tripper gakpo!! een paar keer afgeven en je had zelfs nog gewonnen wat terecht zou zijn!! maar nee zelf schieten want misschien ziet van gaal of het buitenland het!! en dan Groningen 15 minuten zeker tijd rekken met fake blessures en dan 6 min extra?? en de scheids snap ik ook niet ik dacht dat bal wegtrappen geel was?? volgens mij was hij de kaarten vergeten!!

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha je bent echt op iedereen boos. Vooral het gemekker over tijdrekken vind ik een beetje hypocriet. Andersom zou je het toejuichen

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zeker niet !! ik heb gewoon een hekel aan tijdrekken heeft niks met voetbal te maken!! en hoezo kan jij voor mij al oordelen?? maar wat groningen deed vond jij dat geen tijdrekken dan?? op de grond gaan liggen en iedereen grijpt meteen naar het gezicht alsof ze daar geraakt zijn ook als je een schop tegen je benen krijgt!! want dan wteen ze dat de scheids stopt!! maar haal de wedstrijd maar eens terug en kijk maar eens hoeveel tijd hij eigenlijk bij zou moeten trekken en dat is geen 6 minuten zeker het dubbele!!

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben het met je eens hoor dat tijdrekken beloond wordt. Maar als je het moet hebben van extra tijd dan is er in reguliere speeltijd iets misgegaan. Het probleem zit m niet bij de spelers maar bij de scheidsrechters. Elke rollebol meetellen dan leer je het snel af. En een keeper rood geven ook.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ruudje bedankt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen