Beslissing van Ten Hag houdt de gemoederen bezig in Engeland

21 oktober 2022, 00:30   Bijgewerkt: 20 oktober 2022, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 20 oktober.

Ten Hag grijpt keihard in: Cristiano Ronaldo gestraft na incident 

Cristiano Ronaldo (37) is door manager Erik ten Hag hard gestraft voor zijn actie afgelopen woensdag. De aanvaller verliet zonder toestemming voortijdig het stadion tegen Tottenham Hotspur in de Premier League en zit komend weekend om die reden niet bij de selectie voor het duel met Chelsea. 'Ronaldo zal geen deel uitmaken voor de selectie van dit weekend', staat te lezen in een statement. 

De beoordelingen van PSV na het minimale verlies bij Arsenal

PSV ging donderdagavond met minimale cijfers onderuit op bezoek bij Arsenal. Het verschil op het veld in de Europa League-wedstrijd was een stuk groter, al was er een aantal PSV'ers dat wel mee kon op het niveau van The Gunners. FCUpdate.nl maakt zoals altijd de balans op met de beoordelingen van de Eindhovenaren.

'Situatie bij United gespannen: Ronaldo vermijdt staf van Ten Hag' 

De periode van Cristiano Ronaldo bij Manchester United lijkt steeds meer tot een ongelukkig einde te komen. De Portugees werd eerder vandaag bestraft voor zijn gedrag woensdagavond in de kraker tegen Tottenham Hotspur en daarmee is het verhaal nog niet ten einde. Volgens de Engelse krant The Guardian zou de relatie tussen Ronaldo en de staf van Erik ten Hag zelfs een dieptepunt hebben bereikt

Cristiano Ronaldo steekt hand in eigen boezem met statement

Cristiano Ronaldo heeft voor het eerst gereageerd sinds hij door Erik ten Hag buiten de selectie is geplaatst bij Manchester United. Nadat de Portugese aanvaller tijdens de kraker tegen Tottenham Hotspur vroegtijdig de kleedkamers opzocht werd hij door Ten Hag gestraft voor zijn gedrag en kon Ronaldo op veel kritiek rekenen. Op Instagram heeft hij nu met een statement gereageerd op alle commotie die is ontstaan.

Henk de Jong stopt vanwege gezondheidsredenen bij Cambuur

Henk de Jong heeft op doktersadvies zijn functie als hoofdtrainer van SC Cambuur per direct neergelegd. De 58-jarige oefenmeester is door gezondheidsredenen niet in staat zijn trainerscarrière voort te zetten.

'Ten Hag is drie niveaus in aanzien gestegen bij Manchester United'

Erik ten Hag is als winnaar uit de strijd gekomen van de soap rondom Cristiano Ronaldo. De oefenmeester heeft de Portugees uit de wedstrijdselectie gezet, nadat hij besloot om tegen Tottenham Hotspur voortijdig het stadion te verlaten. 'Ten Hag is drie niveaus in aanzien gestegen', schrijft De Telegraaf over die actie. 

Frenkie sloopt Villarreal met Barcelona, wissel op eigen verzoek

FC Barcelona heeft donderdagavond een klinkende overwinning geboekt op Villarreal. De Catalaanse grootmacht had een helft nodig om het totaal aantal tegengoals van El Submarino Amarillo te verdubbelen (3-0). Robert Lewandowski was met twee goals de blikvanger, maar Frenkie de Jong blonk uit op de positie van Sergio Busquets. Enige zorgen was het feit dat hij om een wissel leek te vragen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen