AZ en Feyenoord komen in actie voor Donny van Iperen

14 oktober 2022, 21:05

AZ en Feyenoord komen zondag in actie voor Donny van Iperen. De 27-jarige verdediger belandde in augustus in een coma toen hij tijdens een wedstrijd in Moldavië ongelukkig in botsing kwam met de keeper van een tegenstander.

Van Iperen is inmiddels uit de coma ontwaakt en begonnen aan een 'loodzware en lange' revalidatieperiode. Om de behandelingen te kunnen bekostigen, is zijn familie een inzamelingsactie begonnen. AZ, de club waar Van Iperen als jeugdspeler voor heeft gespeeld, gaat daar samen met Feyenoord, KPN en ESPN een steentje aan bijdragen.

Zo worden de gedragen shirts van de topper tussen AZ en Feyenoord beschikbaar gesteld voor een veilig. Hoewel Van Iperen nooit uitkwam voor Feyenoord, draagt de Rotterdamse club ook zijn steentje bij door de shirts te signeren en af te staan. Feyenoord-trainer Arne Slot kent Van Iperen van hun gezamenlijke tijd bij SC Cambuur.

Van Iperen 'aanwezig'

Van Iperen zal zondag dankzij KPN Klasgenoot digitaal zijn bij de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord. Dat is een project waarmee kinderen die langdurig ziek zien mee kunnen doen met hun klas. 'Aankomende zondag maakt KPN een speciale uitzondering voor Van Iperen die middels deze robot de wedstrijd kan beleven en onder andere oud-ploeggenoten Hobie Verhulst, Pantelis Hatzidiakos en Sam Beukema even kan zien', aldus AZ.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen