Ajax van favoriet opeens naar complete underdog tegen Napoli

12 oktober 2022, 11:00   Bijgewerkt: 11 oktober 2022, 17:06

Ajax werd vorige week door de bookmakers nog gezien als favoriet voor het tweeluik met Napoli in de groepsfase van de Champions League, maar zeven dagen en een 1-6 nederlaag in eigen huis later is daar niets meer van over. Samen met Jacks.nl kijkt FCUpdate.nl naar de kansen volgens de bookmakers van de Amsterdammers. 

Vorige week kreeg je bij Jacks.nl nog 2.82 keer je inleg bij een zege van de ploeg van Alfred Schreuder, terwijl Napoli (3.05) of gelijk (3.90) meer waard was voor het treffen in de Johan Cruijff Arena. Ditmaal krijg je voor een zege van de Amsterdammers 5.10 keer je inleg, terwijl je voor een een gelijkspel 4.75 keer het ingelegde bedrag terugkrijgt. Een zege van de thuisclub is slechts goed voor een factor van 1.62 bij Jacks.nl.

Om de volgende ronde te halen, moet Ajax eigenlijk winnen van Napoli. Bij een nederlaag in Italië en zege van Liverpool, is Napoli niet meer te achterhalen en is het verschil met Liverpool ook al zes punten. De kans dat The Reds op de laatste speeldag een dan al uitgespeeld Napoli treffen, is best groot. Dus zelfs als Ajax dan van Liverpool zou winnen, is overwintering een moeilijk verhaal. Kudus opende vorige week tegen Napoli de score: lukt het hem dat ditmaal opnieuw? Dan win je 10x (!) je inleg bij Jacks.nl

Lees ook: Ajax wordt ondanks mindere vorm als favoriet gezien tegen Napoli

Doelpunten tegen Ajax

Een van de grootste problemen van Schreuder met Ajax is het houden van de nul. Dat lukte in het weekend ook tegen FC Volendam bijvoorbeeld niet. Tegen Napoli incasseerde Ajax de grootste thuisnederlaag in de Champions League ooit. Als de Italianen ook minimaal driemaal het net vinden tegen Ajax, dan krijg je daarvoor 2.50 keer je inleg terug bij Jacks.nl.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen