Ajax-coach Schreuder gaat he-le-maal los tijdens persconferentie

16 oktober 2022, 23:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft zondagavond flink uitgehaald tijdens de persconferentie. De oefenmeester liep helemaal leeg na de kritiek aan zijn adres de laatste weken, omdat hij onwaarheden heeft gelezen in de media. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je als trainer denkt het beter te zien dan de journalisten en tienduizenden op de tribune is dat meestal het begin van het einde.

Neutraal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad ik, jij en tienduizenden op de tribune weten exact wat er in de kleedkamer, de te gebruiken tactiek en wat er op het trainigsveld gebeurt.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is totaal niet relevant wat we niet zien in kleedkamers of het trainingsveld. Als een Daley Blind een goede persoonlijkheid heeft in de kleedkamer en op het trainingsveld 10 ballen in de kruising schiet, maar daarna 5 slechte wedstrijden speelt wat is dan belangrijk? De tactiek overigens kun je als supporter gewoon tijdens een wedstrijd zien, ook als die ontbreekt of wanneer het de verkeerde is. Zoals tegen Napoli thuis als voorbeeld. Als een Ten Hag van mening was dat een Labyad en Klaiber toegevoegde waarde hadden voor Ajax dan is dat zijn mening als trainer van Ajax, een rol waarin hij die jongens dagelijks heeft bezig gezien. Tienduizenden supporters en journalisten zijn echter niet gek en zien 2 jongens die totaal mislukt zijn bij Ajax voor miljoenen. Wie heeft er gelijk? Supporters en journalisten kunnen prima beoordelen wat ze zien.

LM89JWZ
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jep, supporters/journalisten hebben minder vooroordelen. Een speler komt persoonlijk in contact met een trainer. Als ze elkaar aardig vinden, dan komt er een roze bril bij te pas. Die hebben de supporters dan niet. Andersom kan het ook. Iemand kan kloten op de training en een lul zijn tegen de trainer, maar als hij dan een geweldige wedstrijd speelt dan lopen de supporters met hem weg. Maar het klopt wel wat je zegt: uiteindelijk gaat het om de wedstrijden. Je kan op het trainingsveld beter zijn dan Messi of Ronaldo, als je dat niet kunt laten zien in een vol stadion is dat verder niks waard. (Ofja niks... een beetje oefening voor de rest wellicht...)

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi dat hij uit z'n schulp komt. Beetje tegengas aan die riooljournalistiek mag wel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen