Voorbeeld Ajax en PSV? Feyenoord neemt telefoon niet meer op

1 september 2022, 15:45   Bijgewerkt: 1 september 2022, 15:52

Feyenoord verkocht deze zomer al behoorlijk wat sterkhouders, maar na het sluiten van de Nederlandse markt gaat de technische leiding van de Rotterdammers de telefoon niet meer opnemen. Dennis te Kloese heeft aangegeven dat er niet meer te praten is over transfers.

Dat vertelt de algemeen directeur van de Rotterdammers, die tijdelijk ook de technische zaken waarneemt bij afwezigheid van Frank Arnesen, tegenover ESPN. "Ik heb mijn telefoon uitgezet", reageert Te Kloese over de mogelijkheid dat er nog een mega-bod komt op een van de Feyenoord-spelers. "Dan krijg je even zwakke knieën. Maar op als of dan-berichten kan ik niet reageren." Wel erkende hij dat het 'heel moeilijk' is om grote biedingen af te wijzen uit grote competities als die komen.

Voor Te Kloese is het op 1 september ook even uithijgen. "Het waren een paar ongelofelijk drukke maanden, die we goed doorgekomen zijn", zei hij tegenover RTV Rijnmond. "Ik ben heel erg trots op een aantal zaken. We hebben veel werk moeten verrichten. Met dank aan de mensen binnen de club, hebben we de transferperiode tot een goed einde kunnen brengen."

Lees ook: 'Van Gaal speelde 'cruciale rol' bij afketsen Gakpo-deal'

Vervanger Aursnes

Het enige dat niet is gelukt, is het halen van een vervanger voor middenvelder Fredrik Aursnes. "We zijn daar ook wel mee bezig geweest, maar dat is uiteindelijk niet rondgekomen. Ik denk dat we in het elftal voldoende capaciteit hebben om zijn vertrek op te vangen, maar het geeft ook aan we de komende maanden zo moeten doorgaan met onze scouting, zodat we in de winter of volgende zomer alsnog kunnen toeslaan."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

ajax kampioen 2024-2025
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het is te hopen voor Feyenoord dat de clubs bellen voor een speler. maar voor wie dan?

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er zijn voor kokcu al heel lang meerdere clubs in de markt om er maar een te noemen die er nog over is van het finale-elftal.De wereld draait niet alleen om die 🤡 🤡 uit adam hoor.Maar laat arne maar bouwen bij ons feyenoord dat is hem wel toevertrouwd.Genoeg verkocht nu, knallen boys!.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat dacht je van Kokcu, Bijlow,Geertrauda & Trauner etc Zeker niet te hopen. Goed de eerste 3 is pure winst; eigen jeugd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen