Positief nieuws over in coma geraakte Donny van Iperen

1 september 2022, 17:26

Mooi nieuws uit het kamp van Donny van Iperen (op archiefbeeld). De voetballer kwam vorige maand zeer ongelukkig in botsing met een tegenstander en raakte daarna in coma. Inmiddels is hij daaruit ontwaakt en heeft hij ook reactie gegeven op dingen die tegen hem worden gezegd.

Dat schrijft NH Nieuws althans. De eerste periode nadat hij in coma had gelegen kwan het niet verder dan een knipoog of knijpbeweging wat Van Iperen zou hebben gegeven als reactie, inmiddels zou hij op vragen van de verplegers onder meer 'ja' hebben geantwoord. Ook zou hij tegen familieleden 'ik heb hoofdpijn' hebben gezegd en zou hij naasten hebben herkend.

Volgens het regionale medium is de voetballer nog wel 'behoorlijk warrig' en haalt hij het Nederlands en Engels nog door elkaar en zijn er nog nog meer signalen dat er nog veel herstel nodig is. "Dit is een hele grote stap. Ik ben hoopvol en bij vlagen is er bewustzijn", laat zijn broer echter weten. Hij is behoorlijk optimistisch over de stappen die al gezet zijn in het revalidatieproces.

Lees ook'Van Iperen keert terug naar Nederland

"We hopen dat dit de volgende fase van herstel inluidt en gaan ons verder richten op de revalidatie. Wij weten hoe sterk Donny is en hoe hard hij kan strijden, hij gaat dit uiteindelijk overwinnen", aldus zijn broer tegenover NH Nieuws. Onlangs stonden de fans van zijn oude club Go Ahead Eagles nog bij de trieste situatie van de voetballer. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen