Nog behoorlijk wat nabranders op de transfermarkt

3 september 2022, 00:30   Bijgewerkt: 2 september 2022, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 2 september.

'Ajax-soap nog niet afgelopen: contact met Chelsea over Alvarez'

De transfermarkt in nog geen dag gesloten of het gaat alweer volop over de winterse transferperiode. Ajax blokkeerde op de valreep de overgang van Edson Alvarez naar Chelsea, maar zou over een aantal maanden toch serieus willen meedenken met de Mexicaan.

Ajax voorkwam naast Alvarez en Kudus nóg een uitgaande transfer

Ajax zette in de slotfase van de transfermarkt een streep door een transfer van Edson Alvarez (naar Chelsea) en Mohammed Kudus (naar Everton). Hoewel beide voetballers niet verschenen op de training en een overgang wilden forceren, gaven de Amsterdammers geen krimp. Maar Alfred Schreuder ging ook liggen voor een vertrek van nóg een aanvaller.

Voorzitter Fortuna spreekt Ars tegen over zoektocht naar trainer

Fortuna Sittard komt deze vrijdagavond in actie tegen FC Utrecht, maar doet dat nog steeds zonder opvolger van de ontslagen Sjors Ultee. Volgens technisch manager Sjoerd Ars zouden de Limburgers op zoek zijn naar een nieuwe Nederlandse trainer, maar voorzitter Isitan Gün spreekt dat tegen.

'PSG probeerde Neymar op het laatste moment nog te lozen'

Neymar is het seizoen bij Paris Saint-Germain uitstekend begonnen. De Braziliaanse vleugelaanvaller was in vijf duels zes keer trefzeker en gaf daarnaast zeven assists. Toch hoopte zijn werkgever tijdens de laatste dagen van de transfermarkt nog van de dertigjarige aanvaller af te komen.

Vitesse slaat slag en pikt 'Il Trattore' op na vertrek uit Serie A

Mitchell Dijks heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Vitesse. De linksback tekent een verbintenis voor een seizoen met een optie voor nog een jaar. De ex-speler van Ajax komt over van het Italiaanse Bologna, waar zijn contract onlangs in goed overleg werd ontbonden.

Gakpo krijgt beloning van PSV, Van Nistelrooij vreesde niet voor Ajax

Cody Gakpo (23) wordt door PSV flink beloond voor zijn honkvastigheid. De aanvaller besloot ondanks interesse uit de Premier League in Eindhoven te blijven en trainde – anders dan in Amsterdam met rebellerende spelers gebeurde – gewoon mee met de selectie van Ruud van Nistelrooij. Daardoor wacht voor hem een nieuw fraai contract.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen