Gakpo krijgt beloning van PSV, Van Nistelrooij vreesde niet voor Ajax

2 september 2022, 16:48

Cody Gakpo (23) wordt door PSV flink beloond voor zijn honkvastigheid. De aanvaller besloot ondanks interesse uit de Premier League in Eindhoven te blijven en trainde – anders dan in Amsterdam met rebellerende spelers gebeurde – gewoon mee met de selectie van Ruud van Nistelrooij. Daardoor wacht voor hem een nieuw fraai contract.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Begin 2022 tekende Gakpo ook al een nieuwe verbintenis in het Philips Stadion tot en met de zomer van 2026 (!), maar gaat een half jaar later opnieuw zijn krabbel zetten onder een contract. Daarbij krijgt hij volgens het regionale medium 'sterk verbeterde voorwaarden', waardoor hij samen met Ibrahim Sangaré de bestbetaalde speler van PSV wordt en tot de grootverdiener van de Eredivisie gaat behoren.

Lees ook: Gakpo ging lange tijd uit van transfer naar Manchester United

Van Nistelrooij: Ajax was geen optie

Tijdens de persconferentie vrijdag werd trainer Ruud van Nistelrooij gevraagd naar de situatie van Gakpo én het gerucht dat hij zou zijn aangeboden bij Ajax. "Iedereen weet dat wij niet onze beste speler aan een andere Nederlandse club verkopen", wierp hij het verhaal direct naar het rijk der fabelen. "Daar heb ik me geen enkel moment zorgen over gemaakt."

Met het behouden van sterkhouders Sangare en Gakpo en het binnenhalen van een aantal grote spelers onder wie Luuk de Jong, Xavi Simons en Anwar El Ghazi kan Van Nistelrooij niet anders dan tevreden zijn over zijn groep. "We hebben heel hard gewerkt om deze groep samen te stellen. Dit was het maximaal haalbare", aldus Van Nistelrooij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is: verwees naar het rijk der fabelen, niet wierp naar het rijk der fabelen. Ik hoop dat de nieuwe redacteur die jullie vragen, beter geschoold is in stijl en spelling.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen