Deze spits wilde de technische staf van Feyenoord eerst halen

11 september 2022, 14:55

Feyenoord haalde deze transferwindow liefst vijftien spelers naar Rotterdam-Zuid en had ook nog eens een flink aantal spelers op het wensenlijstje staan als potentiële versterking. De meeste namen lekten wel uit in de afgelopen maand, maar van aanvaller Sergio Camello (21) was het nog niet bekend dat de Rotterdammers hem wilden hebben.

Volgens het doorgaans goed ingelichte 1908.nl stond de centrumspits van Atlético Madrid hoog op het lijstje van de technische staf van Feyenoord. Dat was nog in de periode dat de club ook op de achtergrond bezig was met Bas Dost, maar omdat hij liever ergens een basisplaats wilde hebben (dat werd FC Utrecht), zocht de Nederlandse routinier verder.

Omdat Camello de voorkeur had bij de staf, vond men in De Kuip dat laatste niet zo erg. Uiteindelijk werd de 21-jarige aanvaller dit seizoen verhuurd aan Rayo Vallecano. Voor die club speelde hij dit seizoen vijf officiële wedstrijden, maar kwam daarin nog niet tot scoren. Bij Atlético Madrid staat Camello nog tot en met de zomer van 2026 onder contract.

Lees ookGiménez geeft tekst en uitleg na 'ongemak' met Kökcü

Vraagprijs Zerrouki en Hilgers

Verder kwam het medium ook met de torenhoge vraagprijzen van FC Twente op de proppen. Voor Mees Hilgers, niet eens altijd een vaste basisklant, wilden de Tukkers zes miljoen euro incasseren. Middenvelder Ramiz Zerrouki, die nog altijd een serieus transfertarget is voor Feyenoord, zou minimaal tien miljoen euro moeten kosten, maar Feyenoord kon slechts iets meer dan de helft besteden op de transfermarkt. Uiteindelijk hield het dat bedrag overigens op zak.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen