Circus Louis van Gaal trekt met Oranje weer door Nederland

19 september 2022, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 18 september.

Nieuws

Persconferentie Van Gaal

Bondscoach Louis van Gaal geeft vandaag een persconferentie in het Trainingscentrum van de KNVB Campus. Daarbij gaat hij in op de gemaakte keuzes voor zijn selectie. Om 16.30 begint het vragenrondje aan de keuzeheer. De persconferentie is te volgen via het Youtube-kanaal van OnsOranje, net als de training die daarna volgt. Ook via FCUpdate.nl krijg je alle updates mee!

Specials

Tops en flops

De zevende speelronde van het Eredivisie-seizoen zit erop. PSV werd de winnaar van het weekend door Feyenoord te verslaan en Ajax van de troon te stoten. Henk de Jong gaf een gedenkwaardig interview, Cody Gakpo liet zien dat hij niet alleen uitblinkt tegen de kleintjes en Go Ahead Eagles is een flikflakkende publiekslieveling rijker. FCUpdate.nl zet de tops en flops van de speelronde op een rijtje.

Voetbal op tv

20.30 uur: Veronica Offside, Veronica, voetbaltalkshow

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow over onder meer voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen