Waarom CL-plaatsing op drie fronten cruciaal is voor PSV

24 augustus 2022, 07:00   Bijgewerkt: 23 augustus 2022, 23:39

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 24 augustus.

Specials

Deze basiself wil Feyenoord-coach Slot kneden tot succesploeg

Na zijn sterke debuutseizoen, waarin Feyenoord de finale van de Conference League bereikte, zag Arne Slot een groot deel van zijn succesploeg vertrekken. De Rotterdammers pompten al miljoenen in de selectie voor aanwinsten en hopen snel de laatste nieuwelingen te presenteren. FCUpdate.nl schetst hoe het nieuwe Feyenoord eruit moet komen te zien.

Wedstrijden

PSV – Rangers FC (21.00 uur)

Voor PSV is de return tegen Rangers FC in alle opzichten cruciaal. Sportief om het miljardenbal te halen en daarmee nog een beetje uitzicht te houden op het houden van Cody Gakpo. Financieel om een bedrag van zo'n dertig miljoen euro wél te incasseren en daarmee aansluiting te houden met Ajax. En voor de coëfficiënt: bij plaatsing voor de groepsfase wachten vier bonuspunten.

FC Barcelona – Manchester City (21.30 uur)

Een opmerkelijke oefenwedstrijd in het seizoen dat al enkele weken oud is. FC Barcelona neemt het op tegen Manchester City. Na een ietwat moeizame eerste anderhalve wedstrijd won de vernieuwde Catalaanse grootmacht afgelopen weekend de eerste wedstrijd, maar tegen Pep Guardiola weet Xavi vermoedelijk echt waar hij staat met zijn elftal. En misschien laten The Citizens met Bernardo Silva nog wel een souvenir achter in Camp Nou.

Lees ook: de kans op Bernardo Silva voor FC Barcelona wordt steeds kleiner 

Voetbal op tv

20.45 uur: Transmere Rovers FC – Newcastle United, Viaplay, live verslag van het League Cup-duel

21.00 uur: Dinamo Zagreb – Bodo/Glimt, Ziggo Sport Racing, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.00 uur: PSV – Rangers FC, RTL 7, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.00 uur: Trabzonspor – FC Kopenhagen, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.30 uur: FC Barcelona – Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het vriendschappelijke oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen