Transferontwikkelingen bij Feyenoord, Ajax, PSV en FC Utrecht

22 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 21 augustus 2022, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 21 augustus. 

Manchester United krijgt extra geld voor Antony en Gakpo

Groot nieuws uit Manchester: de Glazer-familie gaat in het slot van deze transferwindow flink de beurs trekken om versterkingen te halen. Daardoor willen de The Red Devils niet alleen Antony oppikken bij Ajax, maar moet ook Cody Gakpo naar de Engelse topclub worden gehaald. Volgens De Telegraaf moeten beide buitenspelers spoedig naar de Premier League komen en is de hoop op Frenkie de Jong nog niet voorbij.

Toornstra gaat Feyenoord na acht jaar verlaten

Jens Toornstra staat voor een vertrek bij Feyenoord. Dat meldt Voetbal International zondagavond. FC Utrecht hoopt de middenvelder in te lijven. Dat is niet het enige transfertarget van de tegenvallende Domstedelingen: ook Sean Klaiber en Mees Hoedemakers [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/406179/fc-utrecht-grijpt-in-na-rampstart-en-meldt-zich-bij-ajax-en-cambuur/,_blank,staan op het lijstje]. 

'Ajax denkt aan Benfica-keeper en Van de Beek: Ten Hag zegt 'nee''

Ajax heeft belangstelling voor Odysseas Vlachodimos. De 28-jarige doelman is al jarenlang een vaste waarde bij Benfica en zou daarom wel openstaan voor een nieuw avontuur. Niet alleen Ajax, maar ook Manchester United zou in de markt zijn voor de sluitpost.

Klap voor Wijnaldum: middenvelder breekt scheenbeen op training

Vervelend nieuws vanuit Italië: Georginio Wijnaldum heeft op de training bij AS Roma zijn scheenbeen gebroken, zo maakt de Italiaanse club zondagavond bekend. Over de duur van de revalidatie is voorlopig niets bekend.

Onwerkelijke cijfers PSG na volgende monsterzege op Lille OSC

Wat zullen Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé na het zo teleurstellende vorige seizoen met elkaar hebben afgesproken? Dat ze onder een nieuwe coach gaan voor een nieuwe start lijkt zeer aannemelijk, want onder Christophe Galtier is het volop genieten van het drietal van Paris Saint-Germain. Zondagavond werd Lille OSC (1-7) het slachtoffer van de drie supersterren en hun ploeggenoten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen