PSV haalt twee aanvallers binnen als Gakpo naar United vertrekt

24 augustus 2022, 12:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV wil bij een vertrek van Cody Gakpo nog in elk geval twee aanvallers aan de A-selectie toevoegen voor het sluiten van de transferwindow. Voor een versterking aan de rechterkant wordt al langere tijd gezocht en als ook Gakpo de deur achter zich dicht trekt, moet er ook op links nog het nodige gebeuren.

Daarom schrijft Voetbal International dat het geld van Gakpo besteed gaat worden aan twee versterkingen, zowel aan de linker- als rechterkant van de aanval. De verwachting is volgens het weekblad dat United zich donderdag officieel gaat melden voor Gakpo, die zo'n vijftig miljoen euro moet gaan kosten. Erik ten Hag heeft dezelfde zaakwaarnemer als Gakpo, wat zorgt voor korte lijntjes en het respect om te wachten tot na het cruciale duel in de voorronde van de Champions League met Rangers.

In de laatste week van de transferwindow zal technisch directeur John de Jong in dat scenario op zoek moeten naar een rechts- en linksbuiten. De namen van Calvin Stengs (OGC Nice) en Jesper Karlsson (AZ) vallen: in elk geval moet het een gearriveerde speler zijn. Heel veel andere namen hebben concreet de revue nog niet gepasseerd, maar achter de schermen loopt de zoektocht naar een aanvaller volop. 

Lees ook: Aan deze aanvallers kan PSV denken bij vertrek Gakpo

Aan de buitenkant heeft PSV naast Gakpo en de geblesseerde Noni Madueke met Yorbe Vertessen (momenteel ook geblesseerd), Sávio en Isamel Saibari nog wel wat andere opties, want ook Xavi Simons kan vanaf de vleugel spelen. Maar veel gearriveerde buitenspelers heeft Ruud van Nistelrooij dan plots niet meer tot zijn beschikking staan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En Bakayoko

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen