Krankzinnig drukke transferdag bij Ajax

20 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 19 augustus 2022, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 19 augustus. 

'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

Manchester United gaat snel een nieuw bod bij Ajax neerleggen voor Antony. De grootmacht uit Engeland zag een bod van liefst tachtig miljoen euro door de Amsterdammers van tafel worden geveegd. Erik ten Hag is echter van plan om spoedig nogmaals aan te kloppen bij zijn ex-werkgever.

Meer details: Hakim Ziyech ziet terugkeer bij Ajax zitten

Ajax gaat bij een vertrek van Antony vol inzetten op de terugkeer van Hakim Ziyech. Met dat nieuws pakte Voetbal International uit, maar ook De Telegraaf is op de hoogte van dat nieuws. Volgens de krant is de eerste hobbel in het mogelijk maken van die deal genomen: Ziyech zelf staat open voor een comeback.

Telegraaf: 'Grote Engelse club' meldt zich bij Ajax voor Álvarez

Edson Álvarez kan rekenen op de nodige belangstelling uit het buitenland. De Mexicaanse balansbewaker van Ajax is op de radar verschenen van een grote club uit Engeland, zo verzekert Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. De Amsterdammers hebben de geïnteresseerde club echter laten weten dat Álvarez 'not for sale' is.

PSV volgt voorbeeld Ajax en wil de absolute hoofdprijs voor Gakpo

PSV gaat voor een hoger bedrag voor Cody Gakpo dan eerder naar buiten kwam. De aanvaller moest het clubrecord van veertig miljoen euro breken en in dat scenario leek hij al snel op te halen – bijvoorbeeld door het geïnteresseerde Manchester United. Dat blijkt echter toch niet helemaal te kloppen.

DONE DEAL! Ajax winkelt in Turkije en haalt vervanger Schuurs

Ahmetcan Kaplan mag zich vanaf vandaag officieel speler van Ajax noemen. De centrumverdediger is vrijdagmiddag gepresenteerd door zijn nieuwe werkgever en komt over van Trabzonspor. De talentvolle Turk heeft zijn krabbel gezet onder een contract voor vijf seizoenen.

Ajax raakt met Kudus volgende speler kwijt aan Premier League

Terwijl de schermutselingen rond Antony in volle gang zijn, komt er opnieuw groot transfernieuws aan bij Ajax. Middenvelder Mohammed Kudus (22) gaat de club op korte termijn zeer vermoedelijk inruilen voor Everton. Een persoonlijk akkoord tussen de Ghanees en The Toffees is al bereikt en ook beide clubs zijn er bijna uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen