Manchester United krijgt extra geld voor Antony en Gakpo

21 augustus 2022, 21:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Groot nieuws uit Manchester: de Glazer-familie gaat in het slot van deze transferwindow flink de beurs trekken om versterkingen te halen. Daardoor willen de The Red Devils niet alleen Antony oppikken bij Ajax, maar moet ook Cody Gakpo naar de Engelse topclub worden gehaald. Volgens De Telegraaf moeten beide buitenspelers spoedig naar de Premier League komen en is de hoop op Frenkie de Jong nog niet voorbij.

'De Glazer-familie heeft meer geld beschikbaar gesteld voor het versterken van het elftal, maar er zijn wel grenzen bij de Amerikanen', weet de ochtendkrant. Volgens dat medium is honderd miljoen euro voor Ajacied Antony wel een serieuze grens voor de familie, die anders wil doorschakelen op de transfermarkt. Met al dat geld moeten er big money signings worden gepresenteerd en dat worden dus Antony én Gakpo.

De buitenspeler van PSV heeft aangegeven dat hij tot de return in de voorronde van de Champions League met Rangers FC woensdagavond niet aan een transfer wil denken, maar zou daarna wel open staan voor een overgang naar Manchester. Zodra de play-offs voor het miljardenbal zijjn afgelopen, wil Erik ten Hag echter meteen toeslaan in Eindhoven.

Lees ookWaarom Ajax een flink deel van de Antony-transfersom inlevert

Ten Hag gaf de laatste dagen opeens heel veel geld uit, want voor de dertigjarige Casemiro van Real Madrid werd zeventig miljoen uitgegeven en dat is inclusief tekengeld bijna evenveel als de drie aanwinsten daarvoor (Lisandro Martinez, Tyrell Malacia en Christian Eriksen). Om een rampzalig seizoen te voorkomen wordt er vanuit de eigenaren van de Engelse grootmacht dus meer geld beschikbaar gesteld.

Manchester United wil Frenkie de Jong

Het is te hopen dat alle aanwinsten Ten Hag helpen in de opbouw van Manchester United, dat de eerste twee wedstrijden van de Premier League kansloos verloor van Brighton & Hove Albion en Brenford. 'Tegelijkertijd blijft de club inzetten op de komst van Frenkie de Jong, voor wie de laatste week van de transferwindow net zo spannend wordt als voor Ten Hag', schrijft De Telegraaf over de middenvelder, die zelf vooralsnog graag bij FC Barcelona wil blijven.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

FRlife
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Scheep de volgende trainer op met Middelmatige voetballers Begrijp me niet verkeerd Goed genoeg voor de eredivisie zeker weten top hier Maar de PL is echt wat anders Onbegrijpelijk .. het is alsof ze daar geen scouting hebben

okkele
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

BREEK ! pfffff.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen