Antony ontbreekt vermoedelijk in Ajax-basis op bezoek bij Sparta

20 augustus 2022, 23:26   Bijgewerkt: 20 augustus 2022, 23:36

Ajax moet het zondagmiddag vermoedelijk doen zonder aanvaller Antony. De kans is groot dat de buitenspeler ontbreekt in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers of in elk geval niet aan de aftrap staat. De laatste twee trainingen was hij namelijk niet van de partij bij de groepstraining, omdat hij wil dat er gesproken wordt met Manchester United.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt zaterdagavond laat dat Antony vermoedelijk (in de basiself) ontbreekt op Het Kasteel, omdat hij al twee dagen niet met de groep heeft getraind. De Braziliaan wil dat beide clubs met elkaar gaan onderhandelen over een transfer, zodra er een nieuw bod wordt uitgebracht. Er werd een voorstel van tachtig miljoen euro al afgewezen.

Antony wil echter proberen om te zorgen dat beide clubs wel gaan onderhandelen om de transfer in elk geval te bespreken. De afgelopen twee dagen sloeeg hij daarom de groepstraining over onder Alfred Schreuder. Vrijdag werkte hij wel een individuele sessie af, maar het is onbekend of dat ook zaterdag het geval is. Ook is het niet duidelijk of Ajax na die twee gemiste trainingen heeft besloten te passeren of dat Antony zelf liever niet wil spelen. Volgens UtdPlug komt er binnen enkele uren ook nog eens een nieuw bod binnen. 

Lees ook: 'Antony eist onderhandelingen en ontbreekt opnieuw bij Ajax'

Steven Berghuis is normaliter de logische vervanger van de buitenspeler in de opstelling van Ajax op bezoek bij Sparta Rotterdam. De international van Nederland was vorig weekend nog het kind van de rekening, omdat Dusan Tadic de nieuwe nummer tien was. In het duel met FC Groningen was Antony de absolute smaakmaker van Ajax, waardoor hij nog meer steeg in waarde. De Amsterdammers denken na het WK in Qatar nog meer te kunnen ontvangen dan de reeds geboden tachtig miljoen euro, maar Antony wil graag verkassen.  

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Logisch. Een blessure gooit roet in het eten van een mogelijk megadeal voor de club en een gewenste stap voor de speler.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen