'Antony eist onderhandelingen en ontbreekt opnieuw bij Ajax'

20 augustus 2022, 19:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Antony heeft zich zaterdag opnieuw niet laten zien op de training bij Ajax. De aanvaller wil oprecht dat het management van Ajax gaat onderhandelen met Manchester United over een transfer van zijn persoon. Er wordt nog serieus getwijfeld of de buitenspeler wel in de selectie zal zitten zondag tegen Sparta Rotterdam.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano zaterdagavond althans. Vrijdag meldde Antony zich voor het eerst niet op de groepstraining van Alfred Schreuder, die zag dat de Braziliaan wel individueel trainde in de gym. Een dag later wil Antony nog altijd dat Ajax om tafel gaat met Manchester United, dat een bod van tachtig miljoen euro afgewezen zag worden. De Amsterdammers willen de aanvaller in principe niet laten gaan en lieten dat de Engelsen ook weten. 

Antony wil echter dat Ajax op z'n minst gaat luisteren naar het voorstel van de Engelse grootmacht en heeft besloten om daarom niet te trainen. Intern wordt er in Amsterdam ook overwogen om de aanvaller niet te laten spelen tegen Sparta Rotterdam. Wat de voorkeur wat dat thema betreft is van de buitenspeler zelf, is nog niet bekend. 

Lees ook: Antony gaat in op interesse United: "Is niet zo dat ik weg moét"

Ajax hoopt Antony nog te kunnen houden, ook met het oog op het WK in Qatar. De kans is groot dat Antony meegaat met Brazilië en zou dan nog in waarde kunnen stijgen de komende maanden, ook omdat zijn start in Nederland veelbelovend was. Erik ten Hag hoopt de aanvaller naar Manchester te kunnen halen, om zijn aanval een impuls te geven. Ook PSV'er Cody Gakpo zou op het lijstje staan van de oefenmeester. Ongetwijfeld krijgt deze soap voorlopig nog wat staartjes. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Te14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verkopen voor die prijs, strik er om en gaan, die prijs krijg je niet meer! Zie Neres!

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja daar gaan ze met bonussen wel uitkomen denk ik. 85 vast en dan 15 miljoen aan makkelijk haalbare bonussen.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Zondag niet in de selectie tegen Sparta, dat zal em leren ! sjonge jonge jonge, men zou bij Ajax inmiddels toch wel beter moeten weten dat die gast zijn zin gaat krijgen, linksom of rechtsom !

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Strik erom, cashen. Doei!

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

90 miljoen+ zal het worden. Dan toch lekker weg? Met Ziyech en Berghuis op die kant heb je nog steeds de beste voorhoede van Nederland.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker laten gaan voor 80 mil. En niet meer moeilijk doen . Na de kerst kun je ten hag en deze speler terugkopen/krijgen voor minder dan de helft .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen