Ajax rekent op langer verblijf Antony; megaboete gelekt

25 augustus 2022, 20:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat er nog altijd vanuit dat Antony ook de rest van dit seizoen actief in Amsterdam. Hoewel er vanuit Manchester concrete belangstelling is voor de buitenspeler, weigert trainer Alfred Schreuder al hardop te denken aan een vertrek van de aanvaller. 

"De status van Antony is nog niet veranderd sinds afgelopen zondag", zei de oefenmeester desgevraagd tijdens het persmoment, dat eigenlijk was gereserveerd om te praten over de Champions League-loting. "Antony traint nog niet met de groep mee, nee. Maar ik heb hem wél elke dag gezien." De vleugelaanvaller werkte telkens een individuele training af.

Dat laatste kan te maken hebben met het feit dat de Braziliaan naar verluidt een boete van vijftigduizend euro krijgt voor elke dag dat hij niet verschijnt in Amsterdam, zo schrijft het doorgaans goed geïnformeerde twitteraccount Gerjan Hamstelaar donderdag. Antony heeft inmiddels wel gesproken met de technisch eindverantwoordelijken van Ajax, Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra. Wat er uit dat gesprek is gerold, is nog niet bekend. 

Lees ook: 'Transfer Gakpo nog onzeker

"Maar hij is er nog niet klaar voor en dat accepteer ik op dit moment", zegt Schreuder over het meetrainen van Antony met de A-selectie. "Nu wil ik het vooral doen met de spelers die wél graag willen spelen. Maar ik snap dat het een moeilijke situatie is voor hem." Toch gaat Ajax niet meewerken aan een transfer. "We hebben al heel veel spelers verkocht. Wat hij persoonlijk wil, daar kan ik niet zo veel mee. De spelers zijn hier naartoe gekomen met een bepaalde ambitie en ook daar kijk ik naar."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

ThomasSchaders27
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is 020 in hun bol geslagen ,9 miljoen zou nog teveel zijn voor en speler die nog niet echt veel heeft gewonnen en een goeie dag zoals tegen FC Groningen hebben alle spelers weleens..Hoop dat de deal niet doorgaat en ze over 2 jaar hem nog niet voor 5 miljoen kunnen verkopen,zoals zo vaak daar hoogmoet komt voor de val ,en ze hadden toch lering moeten trekken uit eerdere ervaringen zoals deze ,dat ze de speler nog niet gratis meer kwijt konden raken

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fijn zo een ontevreden speler in je groep 🤣🤣

HS192
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat die Antony toch gaan Hansen erin en karren maar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen