Transferontwikkelingen bij Feyenoord, PSV en Ajax

9 juli 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 8 juli.

Feyenoord krijgt goed en slecht nieuws over Maatsen

Feyenoord heeft goed en slecht nieuws gekregen over de mogelijke komst van Ian Maatsen. De linksachter gaat vermoedelijk niet met Chelsea mee op trainingskamp naar Amerika en lijkt voor het komende seizoen geen sportief perspectief te hebben in Londen. Wel zou een andere Premier League-club belangstelling hebben getoond. 

Feyenoord slaat eindelijk écht toe: Dilrosun vrijwel zeker binnen

Feyenoord gaat zich zeer vermoedelijk versterken met Javairô Dilrosun (24). De vleugelaanvaller mag weg bij Hertha BSC en zou een gang naar de Eredvisie wel zien zitten. Daarmee lijken de Rotterdammers al snel een opvolger te hebben gevonden voor de deze week vertrokken linksbuiten Luis Sinisterra.

Feyenoord opent deur naar Dessers: "Ik heb wel contact met hem"

Feyenoord heeft de deur naar Cyriel Dessers nog altijd op een kier staan. De Rotterdammers namen eerder deze window nog afscheid van de van RC Genk gehuurde spits, omdat de optie van vier miljoen euro destijds niet te betalen was. Maar trainer Arne Slot weet dat de financiële situatie inmiddels behoorlijk anders is, al is die specifieke optie verlopen. 

PSV opent aanval op Ajax: "Gat niet verkleinen, maar eroverheen"

PSV heeft tot dusver spierballen getoond op de transfermarkt, met de komst van onder anderen Luuk de Jong, Walter Benitez en Xavi Simons. De aanval op Ajax is daarmee geopend, met ook nog eens een heel duidelijk doel: "We willen het gat met Ajax niet verkleinen, we willen er overheen."

PSV huurt Savio, Vitesse en Excelsior melden zich in Eindhoven

PSV heeft de volgende aanwinst op de spelersmarkt binnen: Savio Moreira de Oliveira (18) wordt gehuurd van Troyes. Directeur voetbalzaken John de Jong heeft op het clubkanaal de aanstaande overgang bevestigd, al moet er nog wat papierwerk in orde worden gemaakt alvorens alles gepresenteerd wordt. "We hopen dat dit het begin is van een lang verblijf bij PSV."

Bergwijn deelde geheim over transfer: "Appie was superblij"

Steven Bergwijn rondt deze vrijdag zijn transfer naar Ajax af, exact vijf jaar nadat het noodlot toesloeg bij zijn boezemvriend Abdelhak Nouri. De oudere broer van Appie, Mohammed Nouri, zal op verzoek van van de ouders en broer van Bergwijn aanwezig zijn bij de contractondertekening in de Johan Cruijff ArenA. "De datum zorgt natuurlijk voor een dubbel gevoel. Maar we zijn supertrots op Stevie en blij voor Ajax, voor hem en voor ons", vertelt Mohammed Nouri in De Telegraaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen