Ten Hag op alle fronten in de picture na heerlijk officieus debuut

13 juli 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 12 juli.

United klopt Liverpool met ruime cijfers bij debuut Ten Hag

Het officieuze debuut van Erik ten Hag als hoofdtrainer van Manchester United is een groot succes geworden. De Red Devils waren in Bangkok (Thailand) met ruime cijfers te sterk voor Liverpool: 4-0. Tyrell Malacia maakte in de tweede helft zijn eerste opwachting in het shirt van Manchester United.

Ten Hag kritisch na droomdebuut en richt zich tot Guardiola en Klopp

Erik ten Hag maakte dinsdagmiddag indruk met de eerste overwinning als manager van Manchester United. Dat Liverpool met 4-0 (!) werd verslagen tijdens een vooral indrukwekkende eerste helft, is de coach op lofuitingen komen te staan. Zelf hield hij beide benen op de grond, maar was hij ook behoorlijk ambitieus.

Klopp complimenteert Ten Hag en Manchester United na verlies

Liverpool-trainer Jürgen Klopp (55) heeft de complimenten uitgesproken over Erik ten Hag en Manchester United. Volgens de Duitse oefenmeester is de hand van de Nederlandse coach na twee weken al duidelijk zichtbaar bij The Red Devils op basis van het veldspel dinsdag in het onderlinge oefenduel.

Ten Hag bedolven onder complimenten: 'Vergelijkbaar met Ajax'

Erik ten Hag kende een uitstekende start dinsdag met Manchester United in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoewel de oefenmeester zelf niet te zwaar wilde tillen aan de uitslag omdat Liverpool met drie verschillende teams op het veld verscheen in Thailand, zijn de eerste kritieken lovend. Zowel volgens de media uit Nederland als ook Engeland is de hand van de coach zichtbaar.

Kluivert op weg naar uitgang bij AS Roma: niet mee op trainingskamp

Het tijdperk van Justin Kluivert (23) bij AS Roma lijkt voorbij. De aanvaller is door José Mourinho niet opgenomen in de selectie voor het trainingskamp naar Portugal. Dat heeft alles te maken met zijn zeer waarschijnlijke vertrek: Olympique Marseille lijkt de nieuwe club te worden van de aanvaller.

Ajax geeft ruimte over Martinez aan Manchester United

23:54 – Groot nieuws uit Manchester: United zit woensdag dan toch eindelijk écht om tafel met Ajax om te praten over de transfer van Lisandro Martinez. De onderhandelingen zijn volgens transferspecialist Fabrizio Romano genaderd tot 'de beslissende fase'. De Amsterdammers zouden anders dan eerder vermeld tóch willen meewerken aan de deal. 

'Feyenoord gaat bod uitbrengen op spelmaker van Saint-Étienne'

Feyenoord heeft de pijlen gericht op middenvelder Adil Aouchiche (19). De Franse jeugdinternational van Saint-Étienne is na het afhaken van Guus Til, die voor PSV koos, in beeld gekomen bij de beleidsbepalers in Rotterdam-Zuid. Aangezien hij nog een eenjarig contract heeft bij de Ligue 2-club, kan hij financieel te halen zijn.

Gigantische aderlating Leeuwinnen: ook Miedema test positief

De Oranje Leeuwinnen hebben dinsdagavond uiterst slecht nieuws te verwerken gekregen. In navolging van Jackie Groenen heeft namelijk ook Vivianne Miedema een positieve coronatest afgelegd. Daardoor ontbreekt de aanvalster woensdag tegen Portugal en kan ze pas weer aansluiten zodra ze klachtenvrij is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen