'Frenkie baalt van geheime gesprekken van leiding FC Barcelona'

8 juli 2022, 21:34

Het management van Frenkie de Jong (25) was onaangenaam verrast over de onderhandelingen die FC Barcelona heeft gevoerd met Chelsea. De top van de Catalaanse grootmacht, Joan Laporta, Mateu Alemany en Jordi Cruijff, heeft vorige week donderdag gegeten met Chelsea's nieuwe baas Todd Boehly en daarbij werd de mogelijke deal van De Jong besproken. Dat viel niet bepaald in goede aarde bij de Nederlander.

Dat schrijft El Mundo Deportivo vrijdag althans. Het etentje kwam in de Spaanse media naar buiten en zo kreeg ook De Jong, zijn familie en management lucht van het gerucht. 'Het verraste Frenkie's entourage totaal, die absoluut niets over Chelsea wist, elk contact ontkende en de boodschap van de afgelopen weken herhaalde', schrijft de ochtendkrant over de ontwikkelingen van de afgelopen week rondom de Nederlander.

En die boodschap is dat de middenvelder het liefst niet wil vertrekken uit Camp Nou. 'Frenkie is gelukkig in Barcelona en is net verloofd Mikky Kiemeney. Bovendien staan ze op het punt om een nieuw huis in te nemen in Pedralbes', somt de ochtendkrant op waarom hij liever wil blijven. De international van Nederland zou het dan 'ook niet in zijn hoofd halen' om te vertrekken voor een avontuur bij Chelsea.

Lees ookDuizelingwekkend: dit is het salaris van Frenkie bij FC Barcelona

Frenkie kwam deze week terug in Barcelona om de training te hervatten, maar zou balen van de huidige situatie. Zo las hij in de media dat voorzitter Laporta heeft aangegeven dat de middenvelder eigenlijk salaris moet inleveren om te kunnen blijven. Toch weet hij nog niet zeker of het klopt. 'Niemand van Barça, noch de president, noch Mateu Alemany heeft hem op de hoogte gebracht van het plan van de club om het loon te verlagen.' De kans dat Frenkie daarmee instemt is overigens zeer klein, aangezien hij nog een flink bedrag aan achterstallig salaris kan incasseren van FC Barcelona. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen