Dit talent maakt de eerste weken indruk op Erik ten Hag

16 juli 2022, 23:15

Erik ten Hag is bezig aan zijn eerste weken als manager van Manchester United. Anthony Martial is een van de spelers die positief opvalt, omdat de Fransman een nieuwe kans krijgt. Maar vanuit de jonge talenten is de negentienjarige Zidane Iqbal een van de absolute smaakmakers, die al veel indruk heeft gemaakt in de oefenduels.

Het Spaanse dagblad Marca maakt melding van de doorbraak van Iqbal, die tegen Liverpool een heel fraaie Zidane-draai maakte tegen Liverpool en een fraaie voorassist over veertig meter had op Anthony Elanga. "Dit is mijn eerste tour met de A-selectie en ik ben blij om hier te zijn. Het is heel goed om te beginnen met een overwinning tegen Liverpool", reageerde hij na de overwinning op The Reds. Jesse Lingard liet via Twitter ook weten onder de indruk te zijn van zijn voormalig ploeggenoot.

Recentelijk verlengde hij zijn contract op Old Trafford tot 2025 en Stewart Hamer, zijn eerste coach bij Sale United, weet dat de middenvelder al van jongs af aan indruk maakte. "Manchester United, City en Liverpool volgden hem allen op de voet. Hij had veel talent aan de bal. Ik herinner me dat we hem in 6x6-toernooi moesten verdedigen. Hij was bijna zo superieur dat het oneerlijk was voor de tegenstander", grapte Hamer.

Lees ook: Lof voor eerste weken Ten Hag: "Iedereen is heel erg blij met hem"

De Iraaks-Engelse voetballer doet zijn naam (Zidane) eer aan. 'Ook in zijn manier van spelen komt zijn voornaam terug. Hij is een zeer creatieve middenvelder', schrijft Marca over de eenvoudig international van Irak. Dat is het land waavoor hij wil uitkomen. Toch is Zidane niet zijn voorbeeld. "Mesut Özil is mijn voorbeeld, omdat hij net als ik moslim ben."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen