Roep Derksen niet gehoord: Vandaag Inside blijft uitgesloten

16 juni 2022, 15:17

Vandaag Inside maakt definitief geen kans op het winnen van de Gouden Televizier-Ring. Het nieuwe programma werd recent uitgesloten van deelname, omdat het geen nieuw programma betrof. Hoewel de tafelgasten zelf vonden dat ze wel bij de verkiezing zouden mogen meedingen, komt de organisatie niet terug op het reeds genomen besluit.

Dat laat een woordvoerder van de Gouden Televizier-Ring weten tegenover SBS 6. "Wat er dan precies moet veranderen om weer kans te maken, is aan de programmamakers zelf. Een programma kan maar een keer winnen en maakt daarna voor altijd geen kans meer", wordt er tekst en uitleg gegeven over het waarom VI Vandaag geen kans meer maakt op de eretitel onder de tv-makers. 

In 2011 troefde het programma, toen nog onder de naam Voetbal International, The Voice of Holland en Wie is de Mol? af in de eervolle verkiezing. Sindsdien veranderde het programma meermaals van naam, maar in de huidige opzet van een huidige talkshow werd er ook wel degelijk iets structureels veranderd. De verandering was echter niet groot genoeg om opnieuw kans te maken op de prijs. "Vandaag Inside is in onze ogen een te gelijkende spin-off."

Lees ookDerksen duidelijk over Van Gaal: "Een lul

Kijkcijfers VI Vandaag

Hoewel het programma veel lijkt op haar voorgangers, zijn de kijkcijfers wel erg goed voor Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Woensdag was de talkshow het op vier na best scorende programma van de dag met gemiddeld 782.000 kijkers. Het eerste seizoen van de nieuwe vorm van de talkshow eindigt vrijdag: dan komt er, na een eerdere stop na de rel rondom Derksen, een zomerpauze aan voor de heren. 

Reacties

TopCoach
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet je niet willen zo'n prijsje. Krijg je weer negatieve aandacht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen