Martins Indi over Van Gaal: ''Woordkeuze had wat beter gekund''

15 juni 2022, 13:47

Bruno Martins Indi is van mening dat bondscoach Louis van Gaal zijn kritiek op De Kuip mogelijk beter op een andere manier had kunnen overbrengen. Volgens de oud-verdediger geeft aan dat het stadion van de Rotterdamse club niet uit 'oude troep' bestaat, zoals de bondscoach het stadion tijdens een persconferentie omschreef.

Na afloop van het duel tegen Polen in De Kuip (2-2) was Louis van Gaal niet te spreken over de faciliteiten voor zijn staf binnen het stadion, dat hij daarnaast 'oude troep' noemde. De bondscoach benadrukte dat hij daarmee niet doelde op de sfeer in het stadion én op het veld. Desondanks haalde de 70-jarige coach veel woede van Feyenoorders op zijn nek.

"Als je binnen bent, heeft hij wel gelijk", geeft Martins Indi aan bij RTV Rijnmond. "Maar zijn woordkeuze had wel wat beter gekund. Het is geen troep natuurlijk. Of het nog altijd ook een beetje mijn Kuip is? Jazeker." Martins Indi kwam in het verleden jarenlang uit voor Feyenoord, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. Na een periode in Rotterdam maakte de voetballer vervolgens een toptransfer naar Porto.

Lees ook: Van Gaal uit ongenoegen over De Kuip: "Oude troep"

Doordat de 30-jarige verdediger terug is gekeerd bij AZ, is hij direct weer in beeld geraakt bij het Nederlands elftal. Dinsdagavond mocht de linksbenige verdediger tegen Wales (2-1 winst) in de basis beginnen. "Ik zat er goed in vandaag, blikt Martins Indi terug. Alle duels gewonnen, opbouwend heel goed, ben er blij mee. Ik wilde deze twee weken mijzelf zo goed mogelijk laten zien. voetballend heb ik mijzelf ook goed kunnen laten zien."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen