Grootse transferplannen PSV: De Jong, Hoever, Savinho

16 juni 2022, 07:36

De eerste aankoop moet nog worden gedaan in deze transferzomer, maar de plannen van PSV zijn groots. Luuk de Jong blijft het belangrijkste target voor in de spits, de Eindhovenaren willen Ki-Jana Hoever voor de neus van Ajax wegkapen en Dodo van Shakhtar Donetsk was in beeld.

Dat schrijft De Telegraaf donderdagochtend althans. De Braziliaanse rechtsback staat onder contract in Oekraïne en verscheen op het scoutingslijst van PSV, dat een vraagprijs van twintig (!) miljoen euro hoorde. Daarop is technisch directeur John de Jong doorgeschakeld naar Hoever, die bij Wolverhampton Wanderers afgelopen seizoen amper aan spelen toekwam.

Voorin is Luuk de Jong nog altijd het belangrijkste transfertarget voor PSV, ondanks zijn forse prijskaartje van zes miljoen euro en eveneens torenhoge salaris. Savinho, die via Manchester City naar het Philips Stadion moet komen, heeft eveneens zijn voorkeur uitgesproken voor PSV. Joelson Fernandes is de derde aanvallende versterking die de club serieus op het oog heeft.

Lees ookVan Hanegem legt uit waarom Van Nistelrooij een goede trainer kan worden

PSV uitgaande transfers

Flink wat inkomende spelers zijn overigens ook wel nodig voor Van Nistelrooij, die komende maandag alweer op het veld staat met zijn selectie. Bruma is daar volgende ochtendkrant net als onder anderen Eran Zahavi en Ryan Thomas al niet meer bij: hij staat voor een huurtransfer met verplichte koopoptie naar Fenerbahce. Ook zou 'de halve Premier League' achter middenvelder Ibrahim Sangaré aanzitten.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen