Derksen: "Ik zou met tien miljoen voor Sinisterra ook tevreden zijn"

9 juni 2022, 10:52

René van der Gijp kan zich niet vinden in de vraagprijzen die Feyenoord hanteert voor Marcos Senesi, Luis Sinisterra en Tyrell Malacia. Woensdag bracht De Telegraaf naar buiten dat de club mikt op zestig miljoen euro voor het drietal, maar de analist sprak van een vergeefse poging om Ajax bij te benen.

"PSV, Feyenoord en Ajax moeten zich gewoon bij hun eigen dingetje houden", trapte Van der Gijp af in Vandaag Inside. "Ze kijken natuurlijk allemaal naar elkaar, maar dat Ajax haal je helaas voorlopig niet meer in. Ze hebben Bayern uit van de mat gespeeld, Real Madrid uit, Dortmund uit én thuis. Dat is aangekomen in Europa", doelde hij op de invloed van het Champions League-succes van Ajax op de transferbedragen.

Hij wees op Ryan Gravenberch, die ondanks een slechts eenjarig contract voor zo'n 24 aan Bayern München verkocht lijkt te gaan worden. "Daar krijg je echt meer voor dan voor Kökcü, daar doe je niets tegen." Ook het succes in de Conference League doet daar volgens hem niets aan af. "Er zijn grote clubs die de Conference League in gaan met de hoop dat ze er snel uitvliegen."

Sinisterra

Op de vraag wat bijvoorbeeld Luis Sinisterra zou moeten opleveren, antwoordde Van der Gijp met veertien miljoen euro. "Ik zou met tien miljoen ook tevreden zijn", vulde Johan Derksen aan. "En Senesi vind ik helemaal niet zo veel waard. Het niveau van de spelers die te koop zijn bij Feyenoord, dat niveau is echt lager dan van de spelers die bij Ajax gaan verkassen." 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Haho46
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De "mannen" hebben er wel vaker blijk van gegeven geen reële kijk op voetbal te hebben. Als Ajax denkt aan 60 miljoen voor Antony dan mag voor Sinisterra best 25 miljoen worden afgetikt. Gijp kletst uit zijn nekharen. Welke grote club hoopt er zo snel mogelijk uit te vliegen? Namen Gijp, namen!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben blij dat hun geen enkele functie hebben in het voetbal . Ik zeg niet dat byv sini 30 mil is maar blij zijn met 10 ???!!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen