Louis van Gaal geeft uitleg bij opmerkelijke keuzes Oranje

30 mei 2022, 07:00   Bijgewerkt: 29 mei 2022, 23:35

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 30 mei.

Nieuws

Persconferentie Van Gaal

Bondscoach Louis van Gaal gaat de opmerkelijke keuzes die hij maakte voor de selectie van het Nederlands elftal voor de Nations League-wedstrijden tegen onder anderen België maandagmiddag uitleggen. Om 16.00 uur start het vragenvuur met de keuzeheer, die ook de spelers voor het eerst ontvangt na hun periode bij de clubteams. Komen er nog verrassingen?!

Wedstrijden

Al Ahly – Wydad Casablanca (21.00 uur)

Real Madrid kroonde zich zaterdagavond tot de Winnaar van de Champions League in Europa en plaatste zich daarmee voor de wereldbeker voor clubteams. Maar wie het continent Afrika daarin gaat vertegenwoordigen, wordt maandagavond duidelijk. In het miljardenbal van dat continent staan Al Ahly en Wydad Casablanca tegenover elkaar, zonder Nederlandse inbreng overigens.

Voetbal op tv

18.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN, overzicht van het belangrijkste voetbalnieuws

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow over onder meer voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen