Goed nieuws voor Ajax? Bergwijn heeft 'serieuze kans' op vertrek

29 mei 2022, 14:02

Steven Bergwijn (24) heeft deze transferzomer serieus uitzicht op een transfer bij Tottenham Hotspur. De Engelse grootmacht staat op het punt om Ivan Perisic binnen te halen, waardoor de kansen op speeltijd nog kleiner worden na de zomer. Daardoor zou de Engelse club eerder willen meewerken aan een transfer.

Dat schrijf transferspecialist Fabrizio Romano zondag althans. Volgens de journalist heeft Bergwijn 'serieuze kansen' om Tottenham Hotspur te verlaten in de zomer. Ajax heeft volgens hem nog altijd belangstelling, maar heeft wel serieuze concurrentie gekregen. Er zijn diverse clubs geïnteresseerd om het tot in 2025 lopende contract af te kopen.

In de winterstop heeft Ajax verschillende pogingen gewaagd, maar kreeg de club nul op rekest en was uiteindelijk het bedrag dat gevraagd werd, veel te hoog voor de Amsterdammers. Bergwijn's eigen wens is onveranderd: hij wil het liefst vertrekken bij Tottenham Hotspur om – ook met het oog op het WK in Qatar – naar een club te gaan waar hij een basisplaats heeft.

Lees ook: Tottenham krijgt dankzij Bergwijn leuke prijs in Premier League

Bergwijn naar Ajax?

Mede door de veranderingen bij Ajax, waar Antony onder meer in de belangstelling staat van Manchester United en er ook belangstelling is voor Sébastien Haller, zou Bergwijn nog altijd op het lijstje staan in Amsterdam. Het vertrek van directeur voetbalzaken Marc Overmars doet daaraan niets af. Perisic werkte eerder samen met Tottenham-manager Antonio Conte en hij komt transfervrij over van Internazionale. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen