Driessen valt Derksen af: "Dit ging te ver en dat weet hij zelf ook"

1 mei 2022, 11:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Valentijn Driessen stelt dat Johan Derksen te ver gegaan is afgelopen week. De chef voetbal van De Telegraaf zat zeer regelmatig aan tafel met De Snor bij Vandaag Inside en de voorgangers van de inmiddels stopgezette talkshow. Maar ook hij vond dat het ditmaal over de schreef ging bij het vertellen van het kaarsverhaal.

Dat vertelt Driessen in een video van de ochtendkrant, waarin hem werd gevraagd naar de desbetreffende uitspraak. "Dit ging een brug te ver en dat weet Derksen zelf ook wel. Dat heeft hij zelf ook aangegeven", begint Driessen zijn verhaal over de roerige afgelopen week. Het is niet de eerste keer dat de talkshow op of over de grens zat. "Bijvoorbeeld bij Akwasi, toen zat ik ernaast. Maar toen hoorde ik de grap niet."

En dus zag Driessen dat zijn collega Derksen 'een Kaagje' deed op tv. "Hij bood zijn excuses niet aan, maar wel over hoe hij het heeft gezegd en dát hij het gedaan heeft. Dat is natuurlijk het belangrijkste. In de tijdgeest van toen kon je er misschien wel grappen over maken, maar in de tijdgeest van nu kan dat natuurlijk niet. En dat onderkent Derksen zelf ook."

Lees ook: Van der Gijp reageert op einde Vandaag Inside: "Contract ontbonden"

Talkshow Vandaag Inside

En dus valt de talkshow Vandaag Inside uiteen en werden naar verluidt zelfs de contracten van Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp al ontbonden. Of Derksen wel zonder zijn vaste talkshow kan? "Volgens mij is heel Nederland verslaafd geworden aan die talkshowtafel", liet Driessen dat enigszins in het midden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen