Weet Simeone de code van Guardiola's City alsnog te kraken?

13 april 2022, 07:00   Bijgewerkt: 12 april 2022, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 13 april.

Wedstrijden

Atlético Madrid - Manchester City (21.00 uur)

Nadat Diego Simeone met zijn Atlético Madrid zeer verdedigend voor de dag kwam in het heenduel met Manchester City, zullen de Madrilenen woensdagavond toch echt moeten aanvallen. In het Wanda Metropolitano moet er een 1-0 achterstand weggepoetst worden tegen de ploeg van Pep Guardiola, die zondag in de topper tegen Liverpool met 2-2 gelijkspeelde.

Liverpool - Benfica (21.00 uur)

Liverpool verdedigt op Anfield een 3-1 voorsprong tegen Benfica. De formatie van Jürgen Klopp kan met een goed resultaat ook het Nederlandse voetbal een goede dienst bewijzen, aangezien de Portugese clubs wat betreft de coëfficiënten grote concurrenten zijn van clubs uit de Eredivisie. Het is echter wel de vraag hoe Liverpool er fysiek voor staat na de zware wedstrijd van zondag tegen Manchester City.

Voetbal op tv

21.00 uur: Atlético Madrid – Manchester City, RTL 7, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Liverpool – Benfica, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

02.00 uur: River Plate – Fortaleza EC, ESPN, live verslag van de Copa Libertadores

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen