'Ten Hag wil Feyenoorder Malacia naar Manchester United halen'

30 april 2022, 19:26   Bijgewerkt: 30 april 2022, 22:45

Een enigszins opmerkelijk gerucht uit Engeland: Tyrell Malacia (22) zou op de scoutingslijstjes staan van Manchester United. Erik ten Hag zou in de linksachter van Feyenoord een versterking zien voor het volgende seizoen. Met Luke Shaw en Alex Telles staan er komend seizoen in principe nog wel twee linksbacks onder contract.

Toch zou Malacia serieus in beeld zijn als 'first signing' bij The Red Devils, zo schrijft het geruchtenmedium The Sunday Mirror zaterdag. Nadat Ten Hag de eerste analyse van de selectie heeft gedaan, voorziet hij voor het komende seizoen problemen links achterin. Zoals eerder al duidelijk werd ziet de oefenmeester van Ajax in de Feyenoorder veel potentie. In het verleden bevestigde hij bijvoorbeeld al eens dat Malacia ook op de lijstjes van Ajax zou staan.

Samen met Shaw zou Malacia moeten gaan bepalen wie de vaste linksachter van United wordt, waarbij Telles dan verkocht kan worden. Volgens het medium, waarvan de geruchten doorgaans wel met een korreltje zou genomen moet worden, zou Manchester United iets meer dan twintig miljoen euro over hebben om Malacia op te pikken in Rotterdam-Zuid.

Lees ook"Of Malacia klaar is voor een stap hogerop? Honderd procent"

Volgens het Engelse medium zou Ten Hag niet alleen een nieuwe linksback willen, maar is de oefenmeester ook op zoek naar een andere rechtsachter. Mocht Feyenoord Malacia overigens kwijtraken, dan heeft het wel een serieus probleem. Op dit moment is dat vrijwel de enige positie in de selectie van trainer Arne Slot die niet dubbelbezet is. Eerder werd ook Olympique Lyon concreet gelinkt aan de diensten van Malacia.

[intagram,Cc_STxWs4wg]

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen