Ten Hag puzzelt bij Ajax: basisplekken Schuurs en Kudus

2 april 2022, 15:24   Bijgewerkt: 2 april 2022, 18:35

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft de puzzel achterin die gelegd moest worden voor het duel met FC Groningen gemaakt. Perr Schuurs is de vervanger van de geblesseerde Lisandro Martinez, terwijl Mohammed Kudus profiteert van de schorsing van buitenspeler Antony.

Door de afwezigheid van Martinez, die nog niet fit genoeg is na zijn hamstringblessure, krijgt Schuurs aan plek aan de aftrap. Het was onzeker of Jurriën Timber fit genoeg zou zijn bij de Amsterdammers, maar de centrale verdediger – die bij het Nederlands elftal niet kon starten vanwege een blessure – staat centraal achterin.

Op het middenveld krijgt Edson Alvarez rust na zijn interlands in Zuid-Amerika en hij wordt vervangen door Davy Klaassen. Ryan Gravenberch en Kudus vormen verder het middenveld van Ten Hag, omdat Steven Berghuis als rechtsbuiten opgesteld staat. Antony pakte voor de interlandperiode zijn vijfde (en zesde) gele kaart van het seizoen en zit om die reden een schorsing. 

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Timber, Schuurs, Blind; Kudus, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Haller en Tadic.

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh; Dankerlui, Te Wierik, Kasanwirjo, Van Hintum, Meijer; El Hankouri, Duarte, Abraham; Strand Larsen, De Leeuw

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen