Opstelling Feyenoord: Dessers keert terug in de basiself

10 april 2022, 15:21   Bijgewerkt: 10 april 2022, 15:32

Cyriel Dessers heeft zijn basisplaats terug bij Feyenoord. De spits moest midweeks in de Conference League tegen Slavia Praag nog genoegen nemen met een plek op de reservebank, maar krijgt tegen Heracles Almelo opnieuw de kans aan de aftrap. Verder zijn er geen wijzigingen bij Feyenoord ten opzichte van afgelopen donderdag. 

Dat betekent dat keeper Ofir Marciano, de keeper die afgelopen donderdag geen goede indruk maakte in het heenduel van de kwartfinale van het derde toernooi van Europa, het vertrouwen krijgt. Voor zich ziet hij bij afwezigheid van Lutsharel Geertruida dezelfde namen met Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malcia.

Op het middenveld blijft Jens Toornstra gepasseerd, waardoor Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü en Guus Til opnieuw aan de aftrap verschijnen bij de Rotterdammers. Laatstgenoemde werd tegen Slavia Praag gewisseld en kent een mindere periode dan hij in de eerste seizoenshelft had, maar Slot kiest opnieuw voor de huurling van Spartak Moskou.

Lees ook: Dessers boos na plek op bank bij Feyenoord: "Kort gesprekje"

Voorin keert Dessers dus terug in de ploeg, geflankeerd door Reiss Nelson en Luis Sinisterra. De Belg was openlijk heel boos dat hij niet speelde tegen Slavia Praag, maar trainer Slot gaf aan dat hij zijn keuze in de spits maakte op basis van vorm, fitheid, tegenstander en gevoel. Die elementen spreken voor de wedstrijd in Almelo dus in het voordeel van Dessers boven Linssen.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kokcu, Til; Nelson, Dessers en Sinisterra.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen