Krijgt het Ajax-debuut van Ihattaren een passend vervolg?

4 april 2022, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 4 april.

Wedstrijden

AC Milan – Bologna (20.45 uur)

De voorsprong van AC Milan op de directe achtervolgers is drie verliespunten. Daarmee heeft de ploeg van Zlatan Ibrahimovic weer serieuze uitzicht op de Italiaanse landstitel. Acht zeges oprij zijn zeker genoeg voor de landstitel en met Bologna, Torino, Genoa, SS Lazio, Fiorentina, Hellas Verona, Atalanta Bergamo en Sassuolo op het programma treft het de directe concurrenten niet meer. Wordt deze goede positie verzilverd?!

Crystal Palace – Arsenal (21.00 uur)

Ondanks de dramatische start van het seizoen heeft het er alle schijn van dat Arsenal een meer dan serieuze gooi gaat doen naar de vierde plaats in de Premier League - de hoogste klassering sinds 2016. Vooralsnog staan achtervolgers Tottenham Hotspur en Manchester United op gepaste afstand, al zijn The Gunners gewaarschuwd voor puntverlies: Patrick Vieira is zes officiële duels ongeslagen met zijn ploeg en hield Manchester City recentelijk op een doelpuntloos gelijkspel. 

Jong Ajax – TOP Oss (20.00 uur)

Mohamed Ihattaren maakte vrijdagavond zijn debuut namens Jong Ajax in de Eerste Divisie. De spelmaker deed een half uur mee tegen NAC Breda en had in die minuten ook al tot zijn eerste doelpunt kunnen komen, maar liet twee grote kansen onbenut. Derhalve is de aanvaller in elk geval op de weg terug. Kan hij maandag de volgende stap zetten richting zijn debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers?

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong PSV – FC Volendam, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.45 uur: AC Milan – Bologna, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de Serie A

21.00 uur: Crystal Palace – Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen