Heerlijk Europees avondje op komst: Feyenoord in uitverkochte Kuip

25 april 2022, 19:30

Feyenoord kan donderdagavond tijdens de eerste ontmoeting met Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League rekenen op een uitverkochte Kuip. Dat meldt 1908 althans.

Feyenoord beleeft een memorabel seizoen en hoopt dat over een paar weken te bekronen met de eindzege van de Conference League. Maar dan moet de ploeg van Arne Slot eerst nog wel zien af te rekenen met Olympique Marseille. De Fransen vormen de laatste horde voor Feyenoord op weg naar de finale. Donderdagavond staat de eerste van twee ontmoetingen op het programma in de Kuip. Slot en zijn manschappen kunnen dus rekenen op een bomvol stadion. De aftrap is om 21.00 uur. 

Het treffen met Marseille wordt alweer de negende thuiswedstrijd voor Feyenoord in dit Europese seizoen. Op basis van de voorgaande acht duels in de Kuip kan de ploeg van Slot met heel veel vertrouwen toewerken naar de aftrap van donderdagavond. Ze is namelijk nog altijd ongeslagen in eigen huis. Zeven keer werd er gewonnen en slechts eenmaal moest Feyenoord genoegen nemen met een gelijkspel. Dat was in de vorige ronde, toen Slavia Praag op het nippertje een nederlaag wist te voorkomen in de heenwedstrijd. De Rotterdammers stelden in de return echter orde op zaken. Dankzij een 1-3 zege plaatsten ze zich voor de halve finale. Olympique Marseille rekende in de kwartfinale af met PAOK Saloniki. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen