Haller waarschuwt Ten Hag voor overstap naar Premier League

3 april 2022, 14:35

Ajax-spits Sébastien Haller heeft de loftrompet gestoken over trainer Erik ten Hag. De sterke aanvaller denkt dat de oefenmeester van de Amsterdammers zich staande zou kunnen houden in de Premier League, al waarschuwt hij collega in Amsterdam ook. "Zijn sterke kwaliteiten van nu, kunnen ergens anders ook zijn zwakke punten zijn."

Dat zei de Fransman enigszins dubbelzinnig tegenover CNN gevraagd naar de mogelijkheden die Ten Hag heeft voor de Premier League, waarin hij nadrukkelijk aan Manchester United wordt gelinkt. "Elke kleedkamer is wel weer anders en elk team is anders. Dan moet je ook iets anders handelen, afhankelijk van de selectie die je tot je beschikking hebt. We zullen zien hoe hij het gaat doen", sprak Haller over de trainer van Ajax. 

Dat de Fransman zelf wel een goede relatie heeft met Ten Hag, steekt hij niet onder stoelen of banken. "Ik weet hoe goed Ten Hag tactisch is. Hij heeft altijd een goed zicht op de tegenstanders. Daarmee geeft hij ons de sleutel om een wedstrijd te winnen", aldus Haller, voor wie Ten Hag een belangrijke reden was om naar Ajax te komen. Een concreet advies voor zijn trainer, of hij wel of niet naar Engeland moet gaan, heeft hij niet.

Lees ook'United-gerucht Ten Hag concreet: Van Persie mee als assistent'

"We begrijpen het allemaal als hij het zou doen, maar ik denk dat het aan de coach is om te kiezen wat hij wil. We zijn gewoon zijn spelers", zei Haller. "Ik ben gewoon dankbaar voor wat hij voor mij heeft betekend en ik hoop dat hij de beste beslissing voor zichzelf zal nemen." Eerder werkte Haller ook al samen met Ten Hag bij FC Utrecht. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen