Fijne voetbalavond Feyenoord en PSV ondanks afwezigheid VAR

8 april 2022, 00:30   Bijgewerkt: 7 april 2022, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 6 april. 

PSV op rapport: Mvogo brengt gewenste rust, één onvoldoende

PSV heeft een prima uitgangspositie geboekt in het heenduel van de Conference League op bezoek bij Leicester City. De Eindhovenaren hadden vroeg in het duel kunnen scoren, maar lieten dat na en waren in het restant amper nog gevaarlijk. FCUpdate.nl legt de ploeg van trainer Roger Schmidt [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/400107/psv-op-rapport-mvogo-brengt-gewenste-rust-een-onvoldoende/,_blank,langs de meetlat].

Feyenoord op rapport: vier onvoldoendes, dubbelrol Sinisterra

Feyenoord heeft zichzelf donderdagavond tekort gedaan in de kwartfinale van de Conference League. Hoewel opponent Slavia Praag niet veel minder was, leken de Rotterdammers met 3-2 winnen, tot een hoekschop diep in blessuretijd. FCUpdate.nl legt de spelers van het team van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/400094/feyenoord-op-rapport-vier-onvoldoendes-dubbelrol-sinisterra/,_blank,Arne Slot langs de meetlat].

Frenkie als invaller goud waard voor FC Barcelona

FC Barcelona kan nog niet zonder Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder begon donderdagavond in de Europa League op de bank op bezoek bij Eintracht Frankfurt, maar pas toen de oud-Ajacied inviel, keerde het tij voor de Catalaanse grootmacht (1-1). Ondanks een rode kaart voor de thuisploeg kon Xavi met zijn ploeg niet meer voor een zege zorgen.

Vervelende week voor Van Bronckhorst, gemengde gevoelens Bosz

Giovanni van Bronckhorst heeft weer verloren met Rangers FC. De trainer delfde afgelopen weekend al het onderspit met 1-2 tegen concurrent Celtic, waardoor het gat op de ranglijst opliep tot zes punten. Een goed resultaat kon de Nederlandse oefenmeester daardoor wel gebruiken, maar het bleek er niet in te zitten tegen Braga. De Portugese nummer vier wist met miniem verschil te winnen in het Europa League-duel: 1-0.

Nederland loopt in coëfficiënten klein beetje uit op Portugal

Nederland heeft met twee gelijke spelen deze week prima zaken gedaan in de coëfficiëntenstrijd. Ondanks dat Feyenoord een zege weggaf in de absolute slotsecondes, werd er een beetje uitgelopen op concurrent Portugal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen