Feyenoord en PSV favoriet voor halve finale Conference League

14 april 2022, 15:40

PSV en Feyenoord hebben beide hun eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Conference League gelijkgespeeld. PSV hield in een uitwedstrijd Leicester City knap op 0-0 terwijl de doelpunten bij Feyenoord tegen Slavia Praag wel als rijpe appels uit de boom vielen (3-3). Ondanks dat de heenwedstrijden behoorlijk gelijk op gingen, zijn de Nederlandse ploegen bij de bookmakers van Jack's Casino wel favoriet.

Vooral de odds bij de wedstrijd van PSV zijn zeer interessant, gezien PSV aanzienlijk meer kans wordt toegedicht om de halve finale van het Europese toernooi te behalen. Voor een overwinning van de Eindhovenaren krijg je 2.05 keer je inzet terug, maar als je voorspelt dat de nummer negen van de Premier League wint, dan is dat maar [a,https://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=sports&artikel=artikel6,_blank,liefst 3,5 keer (!)] je inzet.

Bij Feyenoord liggen de verwachtingen een stuk dichter bij elkaar. Feyenoord en Slavia Praag kwamen elkaar eerder al tegen in de groepsfase van de Conference League. De ploeg van Arne Slot won het eerste duel met 2-1 in eigen huis en speelde op bezoek ik Praag gelijk. Daardoor heeft Feyenoord met een odd van 2.50 meer recht op de favorietenstatus dan [a,https://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=sports&artikel=artikel6,_blank,Slavia Praag (2.75)].

Feyenoord en PSV eindwinnaar?

PSV en Feyenoord zijn daarentegen geen favoriet als het gaat om de eindzege in de Conference League. Olympique Marseille wordt gezien als de grootste kanshebber om de geschiedenis in te gaan als eerste winnaar van het toernooi, gevolgd door AS Roma en Leicester City. Als je voorspelt dat PSV de Conference League wint, krijg je 7 keer je inzet en bij Feyenoord is dat zelfs [a,https://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=sports&artikel=artikel6,_blank,8 keer].

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hulde voor Feyenoord! Mooi weer een Nederlands succes 👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen