Driessen genomineerd door Televizier: "Met De Telegraaf niet gelukt"

5 april 2022, 22:02

Valentijn Driessen (58) heeft een fraaie nominatie in de wacht gesleept. De journalist van De Telegraaf is met het programma 'Koffie Met' een van de kanshebbers op de prijs voor het beste online programma, gekozen door de Televizier onder de noemer 'Televizier-Ster Online-Videoserie 2022'.

"Dat meen je niet", reageert Driessen in het online programma, waarin hij de mail krijgt voorgehouden met de genomineerde programma's, waaronder dus 'Koffie Met'. "Dat zou de allereerste keer zijn dat ik in een programma zit, dat een prijs wint. Zelf zou ik nooit een prijs winnen, dat is ons nog niet gelukt met De Telegraaf", zei de chef voetbal van de ochtendkrant.

"Je moet met de goede programma's meeliften", grapt Driessen, die tijdens de Teleivizier-winst van Veronica Inside nog geen onderdeel was van dat programma. "Nee, toen zat ik er nog niet bij. Vanaf 2015 of 2016 zit ik er pas bij, ik ben een groentje. Zo groen als gras." Wim Kieft, Chris Woerts en Jan Boskamp zijn andere gasten die weleens voorkomen in het genomineerde online programma.

Lees ookDriessen klaar met Van Gaal: "Losgezongen van de werkelijkheid"

De nominaties voor de Televizier-Ster Online-videoserie zijn overigens nog wel heel vroeg, want in totaal zijn er meer dan tachtig online programma's genomineerd. Gaat het programma met de journalist in de prijzen vallen?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen